American Vintage - Fall/Winter'18 Collection Women
terug naar pressroom

American Vintage - Fall/Winter'18 Collection Women

Bij de American Vintage FW'18 collectie blijft easy-wear een sterk thema, met ontspannen, moeiteloze stijlen die je enthousiast maken voor de koudere maanden. 

 

De collectie biedt een aards en neutraal kleurenpalet met levendige tonen, zoals cinnamon en grapefruit. Maar ook felle prints maken een rentree om deze te combineren met de fijne American Vintage basics. Door het gebruik van de meest comfortabele en natuurlijke materialen zoals supima katoen, zijde, kasjmier en Italiaanse wol voelen deze kledingstukken aan als een tweede huid. Dit zorgt voor ultiem comfort en bewegingsvrijheid. 

 


De American Vintage Fall/Winter collectie is verkrijgbaar in de American Vintage stores en online.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Spring Summer '20 collection - Women
Spring Summer '20 collection - Men
American Vintage FW19 Knitwear
American Vintage FW19 Denim

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA American Vintage

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay (zie foto in bijlage) zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.