American Vintage - Colors: White
terug naar pressroom

American Vintage - Colors: White

Het American Vintage wit

Het witte T-shirt? Al sinds het begin behoort dit item tot het DNA van American Vintage. Sindsdien is de kleur wit terug te vinden in talloze collecties, en Spring/Summer 2023 is daarop geen uitzondering.

 

Alles draait om de essentials

Sinds de oprichting in 2005 maakt American Vintage de essentials in zowel 'pop' als zachte kleuren. Maar wat is de kleur die elk seizoen terugkomt? Wit! Als onlosmakelijk onderdeel van de kenmerkende stijl, vinden we deze kleur terug in de tijdloze items van dit seizoen. Voor SS23 is wit verkrijgbaar in katoenen ontwerpen, met texturen die je naar wens kunt mixen en matchen. Zo zijn er volop mogelijkheden om te spelen met subtiele en minder subtiele looks en een twist te geven aan je zomergarderobe.

 

Nieuwe items

Omdat wit in vele tinten komt, is Ecru ook een optie bij American Vintage. Zoals de herenjeans SPYWOOD, welke heel goed matcht met een FIZVALLEY T-shirt. Voor haar is er onze licht doorschijnende iconische MASSACHUSSETTS tanktop, die je huid subtiel laat zien of als onderhemd dient met het YAPITOWN jack. Eén kleur met duizend mogelijkheden en net zoveel manieren om hem te dragen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage lanceert FW23/24 campagne in Antwerpen
American Vintage lanceert eerste lifestyle collectie
American Vintage - KIDS part 2
American Vintage - Denim Guide

LINKS

Website