American Vintage brings colour into cocooningAmerican Vintage brings colour into cocooningAmerican Vintage brings colour into cocooningAmerican Vintage brings colour into cocooning
terug naar pressroom

American Vintage brings colour into cocooning

Colourful Cocooning

 

Met het oog op de aankomende winter denken we weer aan knusse, gezellige momenten binnenshuis. Cocooning wordt meer regel dan uitzondering. Met de AW’16 collectie van American Vintage doen we dit deze herfst in kleur én stijl. De kleurrijke zachte wollen truien gemaakt van rijke materialen geven een ultiem comfort. De lange jassen in frisse warme tinten uit de natuur zoals groen, geel en rood en matching shawls geven de nodige warmte en zorgen voor een rijk kleurenpalet tijdens koude dagen.

 

De collectie bevat veel oversized items die gemakkelijk over elkaar te combineren te zijn. Over juiste kleurencombinaties hoeft niet nagedacht te worden want wat American Vintage betreft kan echt alles door elkaar. 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white
American Vintage x Hyères Festival: András Ladocsi

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage

Over American Vintage

 

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.