terug naar pressroom

American Vintage - AMV Camp

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Denim
American Vintage - White T-shirt
Spring/Summer 2021
American Vintage - Every Shade of White

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage

Met AMV Camp opent American Vintage sinds september 2018 haar deuren en onthult haar nieuwe businessplan, dat de krachten van de mensen achter het merk verenigt. Als initiatief van oprichter Michaël Azoulay, is AMV Camp het nieuwe bedrijfsproject van American Vintage. Na het veroveren van de wereld met zijn tijdloze collecties, opent het bedrijf voor de eerste keer haar deuren voor toekomstige medewerkers.

 

Met een snelheid van twintig openingen per jaar, met bijna 150 winkels en 800 medewerkers zijn de structuur en behoeften van American Vintage de afgelopen jaren natuurlijk geëvolueerd. Met deze constante groei zijn er nieuwe kwesties op het gebied van personeel naar voren gekomen. Het programma ‘’AMV Camp’’, dat dit jaar is gelanceerd, is bedoeld om hier antwoord op te geven. Het is net zo goed een trainingsapparaat als een nieuwe paraplu die AMV’s initiatieven als 'employer brand' samenbrengt. Interne training, maar ook de talent werving staan op de agenda, met twee doelstellingen: om toekomstige werknemers te werven, maar ook om degenen die al werken voor American Vintage te houden.

 

Via deze link kan je meer informatie vinden over dit interessante project: https://nl.americanvintage-store.com/nl/amvcamp-fr