Nieuw! Alpro Kers en Alpro Mango met meer fruit
terug naar pressroom

Nieuw! Alpro Kers en Alpro Mango met meer fruit

Meer fruit, meer smaak!

Ontdek de nieuwe Alpro plantaardige variaties op yoghurt met meer fruit in de smaken Kers en Mango. Het beste van blozende kersen en sappige mango's, zonder toegevoegde suikers!

 

Je kunt nu heerlijk genieten, want sappig en rijp fruit geeft deze plantaardige variaties op yoghurt een volle fruitsmaak. Ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers uit sappige mango’s of rijpe kersen; suiker of kunstmatige zoetstoffen toevoegen is dus niet meer nodig! Bovendien zijn Alpro Kers en Mango met meer

Fruit 100% plantaardig en daarom niet alleen goed voor jou* maar ook voor de planeet**.

Alpro Kers en Mango met meer Fruit hebben de perfecte combinatie van een fruitige smaak met een zachte, romige textuur voor een heerlijk zomers gevoel.

Zacht zoet en oh zo smaakvol. Lekker als tussendoortje, zo uit de pot of als toetje na de maaltijd!

 

* Bevat hoogwaardige soja-eiwitten. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van de spieren en botten.

Een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

** Ecofys, University of Twente (2015)

 

En ja, ze smaken echt zo lekker als ze eruitzien! Welke is jouw favoriet?

Let us know! #teammango of #teamkers

 

Verkrijgbaarheid

Alpro Meer Fruit, zonder toegevoegde suikers is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen (week 27), Poeisz (week 28) en Plus (week 29).

 

 

Over Alpro

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro drinks, plantaardige variaties op yoghurt, plantaardige variaties op kookroom, desserts en margarine op basis van soja, amandelen, kokosnoot, rijst, haver en cashew. Zo dragen we ons steentje bij aan een wereld waarin iedereen kan genieten van plant power, nu én in de toekomst.