Alpro Sojadrinks met SmaakAlpro Sojadrinks met SmaakAlpro Sojadrinks met SmaakAlpro Sojadrinks met SmaakAlpro Sojadrinks met Smaak
terug naar pressroom

Alpro Sojadrinks met Smaak

Alpro Sojadrinks met smaak

Heerlijke smaak, 30% minder suiker!*

Het is Alpro’s missie om lekkere en gezonde plantaardige voedingsmiddelen te creëren, met het grootste respect voor de natuur. Dagelijks worden nieuwe ingrediënten en technologieën getest om de bestaande producten te verbeteren. Momenteel is de vraag naar minder suikers in voedingsmiddelen groot en Alpro draagt graag haar steentje bij om de globale consumptie te verminderen. Onder andere om die reden worden de sojadrinks met smaak nu met 30% minder suikers aangeboden ten opzichte van de marktreferenties**. Ook heeft Alpro de heerlijke smaak van deze drinks geoptimaliseerd; dit is plant power uit soja op zijn best! 

 

Wat is er anders?
De Alpro sojadrinks met smaak bevatten nu 30% minder suikers* in vergelijking met de marktreferenties. Afhankelijk van de drink zijn er verschillende veranderingen aan de receptuur aangebracht om de hoeveelheid suikers te kunnen verminderen. Tevens zijn er ingrediënten gebruikt om de fruit-, koffie- en chocoladesmaak intenser te maken.

 

Alpro soya Choco: een heerlijke drink die soja combineert met de luxueuze smaak van de beste cacaobonen.
Alpro soya Vanille: de rijke, subtiele smaak van vanille wordt gecombineerd met een zachte structuur. Heerlijk zo te drinken maar ook perfect te gebruiken in bijvoorbeeld pannenkoeken of smoothies.
Alpro soya Banaan: een verleidelijke, tropische drink met een subtiele, zoete smaak van banaan.
Alpro soya Rode vruchten: biedt een heerlijke variëteit aan vruchten. Prikkel je zintuigen met deze zoete, rode smaaksensatie. 
Alpro soya Macchiato: Een drink met een subtiele espressosmaak en rijke  textuur. Het ideale alternatief voor je koffiemomentje. 
Alpro soya Drink Light Choco en Alpro® soya Drink Light Vanille: Heerlijk light drinks die zijn gezoet door een combinatie van suikers en zoetstoffen uit de steviaplant in de smaken Choco en Vanille.

 

De Alpro sojadrinks met een smaak zijn:
•    100% plantaardig
•    Van nature arm aan verzadigde vetten
•    Voedzaam en een bron van hoogwaardige soja-eiwitten
•    Vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen

 

*Alpro Soja drinks met smaak bevatten vanaf nu 30% minder suikers in vergelijking met de marktreferentie in niet-gefermenteerde gearomatiseerde melkdranken. Alpro heeft in ieder land en voor elk product in de ‘drinks met  smaak’-categorie (chocolade, vanille, niet-gefermenteerde fruit en koffiesmaken) marktreferenties gedefinieerd om de nieuwe varianten aan te toetsen.

**Dit betreft marktreferenties in de niet-gefermenteerde gearomatiseerde melkdranken.

 

Kleurrijke smoothies & Waanzinnige pannenkoeken

Kleurrijke Smoothies

1. Hak de hazelnoten in stukjes en rooster ze even in een droge pan. Karameliseer ze met de honing. Schep de nootjes op bakpapier en laat ze afkoelen.

2. Mix het fruit, de Alpro drink, de plantaardige variatie yoghurt en de ijsklontjes tot één geheel.

3. Giet de smoothies in vier gekoelde glazen. Garneer met de gekarameliseerde nootjes.

 

Ingredienten:

- 60 gr hazelnoten

- 1 el honing

- 400 gr fruit rode vruchten of bananen

- 800 ml Alpro Sojadrink Rode vruchten, Vanille of Choco

- 250 gr Alpro plantaardige variatie op yoghurt Naturel

- 6 ijsklontjes

 

Waanzinnige Pannenkoeken
1. Klop in een kom met een mixer de Alpro Op te Kloppen tot een lobbige massa.

2. Mix bloem, zout, rietsuiker, eieren, Alpro sojadrink Vanille en rozijnen in een kom.

3. Gebruik een kleine koekenpan, verwarm deze en voeg een scheutje Alpro Lekkere & Gezonde Keuken toe. Schenk een klein beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek tot deze goudbruin is. Vergeet niet te keren!

4. Serveer de pannenkoek met een toefje Alpro Op te Kloppen.

 

Ingredienten:

- 225 ml Alpro sojadrink Vanille

- 100 ml Alpro Op te Kloppen

- 115 gr bloem

- 25 gr rietsuiker

- een snufje zout

- 2 eieren

- 30 ml koud water

- Alpro Lekkere & Gezonde Keuken

- een handje rozijnen

 

over Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider van plantaardige drinks en voedingsproducten (margarines, desserts, plantaardige variaties op yoghurt en room) op basis van soja, amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro plantaardige producten voor de Europese markt op een duurzame manier, die niet alleen lekker zijn maar ook de unieke voedingswaarden van de plantaardige ingrediënten behouden.