Alpro Sojadrink MildAlpro Sojadrink MildAlpro Sojadrink MildAlpro Sojadrink Mild
terug naar pressroom

Alpro Sojadrink Mild

Alpro Sojadrink Mild

Milde sojadrink met eindeloze mogelijkheden

Geniet van de zachte en natuurlijke smaak van Alpro Sojadrink Mild. Deze nieuwe sojadrink is een echte alleskunner. Om zo uit een glas te drinken, maar ook goed te verwerken in je favoriete gerechten. Laat je verrassen en raak geinspireerd door de eindeloze mogelijkheden van Alpro Sojadrink Mild.

 

Verrassend veelzijdig

Alpro Sojadrink Mild is dé nieuwe generatie sojadrink. Alpro Sojadrink Mild heeft alle voordelen van plantaardige soja-eiwitten van hoge kwaliteit in combinatie met een natuurlijke en milde smaak. Zo fris en zacht dat deze drink perfect is voor ieder moment van de dag. Lekker door je ontbijtgranen, koffies, smoothies maar ook heel goed te gebruiken in warme gerechten zoals puree, quiches en sauzen.

 

Mild loves coffee
De drink schuimt perfect op voor een heerlijke Alproccino, maar is ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld een ijskoffie. Alpro sojadrink Mild gaat goed samen met jouw favoriete koffie.

 

De 100% plantaardige Alpro Sojadrink Mild is:

  • Een bron van eiwitten
  • Laag in verzadigde vetten
  • Laag in suikers (0,7 gram per 100ml)
  • Een bron van calcium en vitamine B2, B12 en D
  • Licht verteerbaar want van nature lactosevrij*

* Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

Door de zachte en natuurlijke smaak leent deze drink zich perfect om mee te koken. Laat je verrasssen en maak eens een pasta met makreel en witlof of een Italiaanse overschotel met kalfsvlees en spinazierolletjes. Varieer zelf en ontdek de eindeloze mogelijkheden met Alpro Sojadrink Mild. Vergeet niet je eigen receptinspiratie met Alpro te delen: #alpro #soja.

 

Voor iedereen die er van overtuigd is dat sojadrink niet lekker is biedt Alpro Sojadrink Mild de uitkomst. Dus wil je plantaardig eten en drinken dan zijn er oneindig veel mogelijkheden met deze drink.

 

Verkrijgbaarheid en prijs

Alpro Sojadrink Mild is verkrijgbaar in een 1L verpakking in het houdbare schap van de supermarkt. Consumentenadviesprijs is € 1,79.

Over Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider van plantaardige drinks en voedingsproducten (margarines, desserts, plantaardige variaties op yoghurt en room) op basis van soja, amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro plantaardige producten voor de Europese markt op een duurzame manier, die niet alleen lekker zijn maar ook de unieke voedingswaarden van de plantaardige ingrediënten behouden.