Alpro Pur'EnjoyAlpro Pur'EnjoyAlpro Pur'Enjoy
terug naar pressroom

Alpro Pur'Enjoy

ALPRO PUR’ENJOY DE EERSTE PLANTAARDIGE VARIATIE OP DRINKYOGHURT

Alpro Pur’Enjoy framboos granaatappel en Alpro Pur’Enjoy mango stervrucht

Het is Alpro weer gelukt om een nieuw plantaardig product te lanceren! Met Pur’Enjoy lanceert Alpro de eerste plantaardige variatie op drinkyoghurt in Nederland met twee verrassende smaken:  framboos granaatappel en mango stervrucht. 

 

Voor elk moment van de dag
Ontdek nu Alpro Pur’Enjoy framboos granaatappel en mango stervrucht. Een heerlijke, zijdezachte 100% plantaardige variatie op drinkyoghurt, waaraan geen zoetstoffen zijn toegevoegd. Bovendien bevat het 30% minder suikers dan de marktreferenties in drinkyoghurt met fruitsmaak. Alpro Pur’Enjoy heeft een natuurlijke frisse smaak met een fruitige twist. Dat is puur genieten!

 

Ontdek Alpro Pur’Enjoy:
•    100% plantaardig
•    Geen zoetstoffen toegevoegd, bovendien bevat het 30% minder suikers dan marktreferenties in drinkyoghurt met fruitsmaak

•    Natuurlijke frisse smaak

 

Met Alpro Pur’Enjoy geniet je elk moment van de dag van een frisse, nieuwe plantaardige variatie op drinkyoghurt.

Deel jouw Pur’Enjoy moment via social media met Alpro door middel van #purenjoy #alpronista

 

Verkrijgbaarheid en prijs

Pur’Enjoy framboos granaatappel en Pur’Enjoy mango stervrucht zijn verkrijgbaar bij diverse supermarkten in een 1L (gekoeld) verpakking. Gekoeld bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Consumentenadviesprijs is € 1,89.

 

Over Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider van plantaardige drinks en voedingsproducten  (margarines, desserts, plantaardige variaties op yoghurt en plantaardige variaties op room)  op basis van soja, amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt  Alpro plantaardige producten voor de Europese markt op een duurzame manier, die niet alleen  lekker zijn maar ook de unieke voedingswaarden van de plantaardige ingrediënten behouden.