Alpro Naturel met Kokosnoot en AmandelAlpro Naturel met Kokosnoot en AmandelAlpro Naturel met Kokosnoot en AmandelAlpro Naturel met Kokosnoot en Amandel
terug naar pressroom

Alpro Naturel met Kokosnoot en Amandel

ALPRO NATUREL MET KOKOSNOOT & ALPRO NATUREL MET AMANDELEN

HET INGREDIËNT VOOR EEN LEKKERE START VAN DE DAG!

Alpro lanceert twee nieuwe plantaardige variaties op yoghurt, Naturel met Kokosnoot en Naturel met Amandelen. De milde smaken en zachte textuur maken deze producten ideaal om mee te ontbijten. Heerlijk naturel, maar extra lekker in combinatie met knapperige ontbijtgranen of vers fruit. It’s your pick!

 

Exotische twist
Begin je dag met een exotische twist van Alpro Naturel met Kokosnoot. Deze verfrissende verwennerij is heerlijk zo weg te lepelen, maar met stukjes ananas, walnoten of verse munt maak je hem helemaal af!

 

Lekkere start van de dag
Alpro Naturel met Amandelen brengt het zijdezachte van een plantaardige variatie op yoghurt samen met de delicate smaak van amandelen. Zalig in zijn eenvoud, maar ook verrassend smakelijk met lychee, moerbeien of kaneel.

 

Alpro Naturel met Kokosnoot of Amandelen is:
•    100% plantaardig
•    Bron van plantaardige eiwitten
•    Van nature vrij van lactose
•    Bevat calcium, vitamine B12 en D

 

Met deze  Alpro varianten begin je elke dag met een nieuwe smaakervaring.

 

Verkrijgbaarheid en prijs
Alpro plantaardige variaties op yoghurt Naturel met Kokosnoot en Naturel met Amandelen zijn verkrijgbaar bij diverse supermarkten in een 500ml (vers) verpakking. Gekoeld bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Consumentenadviesprijs is € 2,19.

 

over Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider van plantaardige drinks en voedingsproducten (margarines, desserts, plantaardige variaties op yoghurt en plantaardige variaties op room) op basis van soja, amandelen, hazelnoten, rijst, haver en kokosnoot. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro plantaardige producten voor de Europese markt op een duurzame manier, die niet alleen lekker zijn maar ook de unieke voedingswaarden van de plantaardige ingrediënten behouden.