Alpro Mild & Creamy Naturel OngezoetAlpro Mild & Creamy Naturel OngezoetAlpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet
terug naar pressroom

Alpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet

Geen suikers te bekennen!

Mild & Creamy Naturel Ongezoet is de nieuwe, 100% plantaardige variatie op yoghurt van Alpro die volledig vrij is van suikers. Bovendien is het van nature arm aan vet en rijk aan plantaardige eiwitten. Met de zachte textuur is het de perfecte basis voor een goede start van de dag. Lekker naturel, maar ook heerlijk in combinatie met vers fruit, knapperige ontbijtgranen of noten. ​

 

ZONDER SUIKERS, TOCH LEKKER

Je hebt maar één lichaam, dus je kunt er maar beter goed voor zorgen, letten op suikers hoort daarbij. Natuurlijk hou je je ogen altijd open voor gezondere alternatieven, maar smaak is ook belangrijk. Geen zorgen… we hebben geweldig nieuws!

 

Nieuw in het assortiment is Alpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet, een 100% suikervrije plantaardige variatie op yoghurt. Zonder toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen, maar toch heerlijk vol van smaak. 

        •     100% plantaardig
        •     Zonder suikers
        •     Van nature arm aan vet
        •     Rijk aan hoogwaardige soja-eiwitten
        •     Bevat calcium, vitamine D en B12

Deze lancering past in de strategie van Alpro rondom de vermindering van suikers. Wist je dat een flink aantal Alpro producten al minder suikers bevatten dan vergelijkbare zuivelproducten?

 

ONTBIJT KAMELEON

De milde smaak maakt het product tot dé perfecte basis voor je ontbijt. Voeg simpelweg wat toppings zoals vers fruit, ontbijtgranen of noten toe òf verwerk het in je favoriete smoothie. Begin je dag lekker bewust met Alpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet!

 

OPTIMALE SMAAK, GEEN SUIKERS

De totale hoeveelheid suikers in een product omvat zowel van nature aanwezige suikers als toegevoegde suikers. Zuivelproducten bevatten van nature aanwezige suikers; namelijk melksuiker, ofwel lactose. Sojaproducten bevatten geen lactose en voor een optimale smaak voegen we daarom een minimale hoeveelheid suikers toe. Alpro biedt een uitgebreid assortiment aan producten met verschillende hoeveelheden suikers. De meeste van onze producten hebben dezelfde, al dan niet een lagere hoeveelheid suikers dan vergelijkbare zuivelproducten.

Homemade granola met vers fruit

INGREDIËNTEN

•    100 g havervlokken
•    75 g grof gehakte noten (hazelnoot, walnoten, amandelen, cashewnoten)

•    40 g pompoenzaden 

•    2 el lijnzaad
•    Snufje kaneel
•    1 el kokosolie
•    50 g honing
•    2 kiwi's, 125 gram rood fruit (bosbessen, aalbessen, bramen)
•    600 ml Mild & Creamy Naturel Ongezoet

 

BEREIDINGSWIJZE

1. Meng alle droge ingrediënten samen in een kom. 
2. Smelt de kokosolie samen met de honing in een pan en meng dit door de droge ingrediënten.
3. Verwarm ondertussen de oven voor op 170°C. 
4. Spreid het muesli mengsel gelijkmatig over de bakplaat en plaats het in de oven gedurende ongeveer 20 á 25 minuten (regelmatig omscheppen). 
5. Laat de muesli afkoelen. 
6. Verdeel Alpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet over 4 kommetjes en top het met kiwi, bosbessen en je homemade granola. 

 

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS

Alpro Mild & Creamy Naturel Ongezoet is verkrijgbaar bij diverse supermarkten in een 750 ml verpakking. Gekoeld bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Consumentenadviesprijs is € 2,34.

 

 

Over Alpro

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro drinks, plantaardige variaties op yoghurt, plantaardige variaties op kookroom, desserts en margarine op basis van soja, amandelen, kokosnoot, rijst en haver. Zo dragen we ons steentje bij aan een wereld waarin iedereen kan genieten van plant power, nu én in de toekomst.