Alpro IJs: Geniet van de lekkerste ingrediënten uit de natuur
terug naar pressroom

Alpro IJs: Geniet van de lekkerste ingrediënten uit de natuur

De perfecte verwennerij

Ben jij klaar voor onze nieuwe verrassende smaaksensaties? Maak dan nu kennis mer Alpro IJs: 100% plantaardig en 30% minder suikers*. Alpro IJs is gemaakt van de lekkerste ingrediënten uit de natuur en heeft een heerlijke romige smaak. Pak een lepel en tast toe!

 

Ben jij gek op ijs? Ontdek dan al onze smaaksensaties! Heerlijk om te delen... Of niet :-). Ga jij voor Vanille, Kokosnoot, Hazelnoot Chocolade of Amandel Zeezout Karamel? Van dit ijs kun je blijven genieten!

Vanille
Wie ijs zegt, zegt vanille. Een smaak die niet mag ontbreken! De verrukkelijke geur en intense smaaksensatie zijn gewoonweg heerlijk. Doe je ogen dicht en verwen jezelf met Alpro Vanille IJs.

Kokosnoot
Koel af met de frisse smaak van bevroren kokosnoot, die smelt op je tong! De kokosnoot is lekker fris maar het ijs is ook nog eens heerlijk romig van smaak. Alpro Kokosnoot IJs smaakt als een tropische verassing die je zo lekker uit de pot lepelt. 

Hazelnoot Chocolade
Wat gebeurt er als je de intense smaak van chocolade combineert met de subtiele smaak van hazelnoten? Dan krijg je de ultieme verwennerij, een echte guilty pleasure. Maar je schuldig voelen hoeft niet, want Alpro IJs bevat dan ook nog eens 30% minder suikers*.

Amandel Zeezout Karamel
Dat zeezout en karamel een goede combi zijn, dat weten we. Als je bij iedere hap ook nog eens de rijke smaak van lichtgeroosterde amandelen proeft, dan ervaar je deze unieke smaak pas echt. Alpro Amandel Zeezout Karamel IJs is rijkelijk gevuld met stukjes noot en heerlijke karamelsaus. Mmm...

* Bevat 30% minder suikers dan de marktreferenties in IJs.

Nu komt de uitdaging: met welke smaak stapel jij je vriezer vol? Laat ons weten welke smaak jouw favoriet is met #alproicecream

Verkrijgbaarheid

Alpro IJs is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Plus en Hoogvliet.

 

Over Alpro

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond,duurzaam en beter voor de planeet. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro drinks, plantaardige variatie op yoghurt, plantaardige variaties op kookroom, desserts en margarine op basis van soja, amandelen,kokosnoot, rijst, haver en cashew. Zo dragen we ons steentje bij aan een wereld waarin iedereen iedereen kan genieten van plant power, nu en in de toekomst.