Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd
terug naar pressroom

Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd

De nieuwe amandelsensatie met de zijdezachte, frisse smaak van amandelen

 

Naast de (ongezoete) geroosterde variant van Alpro Amandeldrink, kan je vanaf nu ook van de ongeroosterde variant genieten. Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd! De nieuwe amandelsensatie met een zijdezachte, frisse smaak. Net als de variant met geroosterde amandelen is deze drink vrij van suikers, laag in calorieën en natuurlijk 100% plantaardig. Klinkt heerlijk toch?

 

Bij Alpro zijn we gek op amandelen! Alpro Amandeldrinks zijn een geweldige bron van vitamine E en hebben een laag verzadigd vetgehalte. Deze drinks zijn heerlijk om zo te drinken maar ook lekker in een smoothie met vers fruit of in combinatie met havermout. Zie, maar bovenal proef het verschil!

 

Amandeldrink Ongezoet Geroosterd een pure, volle smaak; De pure smaak van geroosterde amandelen, niets meer en niets minder. Deze drink is vol van smaak en een tikje stoer. De perfecte match voor een smoothie met vers fruit!

Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd een zijdezachte, frisse smaak; De subtiele smaak van ongeroosterde amandelen is ongelofelijk lekker. Niet alleen lekker om zo te drinken, maar ook heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld havermout.

 

Team Roasted of Team Unroasted, join the battle!

Geroosterd of Ongeroosterd: zo verschillend, maar allebei zo lekker! Wat is jouw favoriet? Team up voor TeamRoasted of TeamUnroasted! Wij dagen je uit om net als Alpro vernieuwend en uniek te zijn. Maak een van bijgevoegde recepten of verzin zelf een orgineel recept met een van de Amandeldrinks en go social; tag @alpro, gebruik #alpronista, #teamroasted of #teamunroasted om jouw favoriet kenbaar te maken!

 

Verkrijgbaarheid
De nieuwe smaak Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd is nu verkrijgbaar bij Jumbo en bij Albert Heijn voor €2,29.

recepten

Amandel Bramen Smoothie

Deze heerlijke smoothie met Alpro Amandeldrink Ongezoet Geroosterd is heerlijk voor thuis maar ook voor onderweg!

Ingrediënten:

• ½ peer

• 70 gr bramen

• 2 theelepels ahornsiroop

• 300 ml Alpro Amandeldrink Ongezoet Geroosterd

• 1 cm verse gember

Bereidingswijze:

Schil en rasp de gember. Schil en ontpit de peer. Doe alle ingrediënten in een blender. Mix het geheel tot een gladde massa. Giet het in een fles met een dop en neem het mee voor onderweg.

 

Wake-up Amandel Havermout ontbijt Smoothie
Wakker worden met dit heerlijke havermoutontbijtje met Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd!

Ingrediënten

1L Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd

160 g havermout

een handvol noten

4 eetlepels gemalen of geraspte kokos 

Pompoen zadenmix

1 theelepel kaneel

een snufje zout

Bereidingswijze

Breng de Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd met de havermout al roerend aan de kook, tot de havermout zacht is. Voeg de kaneel en zout toe en roer. Schenk de havermout in een kommetje. Garneer met noten, kokos en pompoen.zaden en maak af met een scheutje Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd.

 

 

 

 
Wakker worden met dit heerlijke havermoutontbijtje 
met Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd!

over alpro

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Alpro drinks, plantaardige variaties op yoghurt, plantaardige variaties op kookroom, desserts en margarine op basis van soja, amandelen, kokosnoot, rijst en haver. Zo dragen we ons steentje bij aan een wereld waarin iedereen kan genieten van plant power, nu én in de toekomst.