Wash Without Fear
terug naar pressroom

Wash Without Fear

De beste zorg voor je sportkleding

Waarschijnlijk was je je spijkerbroek niet elke keer nadat je deze gedragen hebt. Met sportkleding is dat een ander verhaal.  Als je veel sport is de wasmand nooit leeg. Tegelijkertijd wil je voorzichtig omgaan met de speciale en vaak kwetsbare eigenschappen van je favoriete outfits. Grootmoeders tips, zoals je bezwete shirt een nacht in azijn laten staan, zijn inmiddels niet meer nodig. Zonder in te boeten op de kwaliteit of effectiviteit van het wassen en drogen, biedt de nieuwe range AEG was/droogcombinaties optimaal afgestelde programma’s die zelfs geschikt zijn voor de meest delicate stoffen.

 

“Outdoor kleding heeft gevoelige, beschermende membranen die de kleding waterafstotende en ademende eigenschappen geven. Deze eigenschappen kunnen beschadigd raken door een verkeerde manier van drogen. De nieuwe range bevat DualSense-technologie die ervoor zorgt dat de speciale eigenschappen van outdoor kleding herstellen tijdens het wassen en drogen”, zo zegt Rose Vanhecke, categoriemanager was/droogcombinaties EMEA bij AEG.

 

Het wassen en drogen van buiten- en sportkleding kan uitstekend met de nieuwste apparatuur. De DualSense-technologie zorgt er namelijk voor dat de ademende en waterafstotende werking van dit type kleding behouden blijft. Sport en outdoor liefhebbers kunnen hun kleding zorgeloos wassen met deze innovatie binnen de 7000, 8000 en 9000 series.

 

“Op basis van het consumenteninzicht en met technische oplossingen wilden wij een was- en droogproces creëren dat het dagelijks leven van de consument vergemakkelijkt. Door een betrouwbare range wasmachines aan te bieden met diverse opties en programma’s voor verschillende stoffen en kleding, nemen wij een zorg in het huishouden weg,” aldus Elisabetta Bari, directeur was/droogcombinaties EMEA, AEG.

 

De nieuwe serie verzorgt de stoffen op een hoog niveau met het geoptimaliseerde non-stop proces en wast en droogt de kleding op een veilige manier. 

productoverzicht

De nieuwe collectie was-/droogcombinaties van AEG 

7000 Series KOMBI 

Ontmoet de beschermer van uw high-tech kleding.

ProSteam®-technologie: minder strijken, frissere kleding

ProSense®-technologie: verzorgt uw kleding, bespaart water en energie

Met het NonStop 1u/1kg programma worden kleine ladingen binnen een uur gewassen en gedroogd.


8000 Series KOMBI 
Naast alle voordelen van de 7000 serie is de ÖKOMix technologie toegevoegd aan de 8000 serie.

De AEG ÖKOMix wasmachines zijn de enige wasmachines die wasmiddel en wasverzachter eerst met het water mengen. Pas daarna wordt de mix gelijkmatig over de was verdeeld. Stuk voor stuk, vezel voor vezel krijgt al het wasgoed dezelfde, verzorgende behandeling. Zo wordt de was aantoonbaar schoner, zachter en frisser.

Het ÖKOPower NonStop 4u/5kg programma wast en droogt 5kg was binnen vier uur. 

 

9000 Series ÖKOKOMBI 
Dit is de beschermer van uw volledige garderobe. Droogt alles wat u wast in één moeite door. De baanbrekende ÖKOKombi met SensiDry®-technologie past het systeem aan op verschillende stoffen, of het nu om fijne, wollen of outdoorkleding gaat. De warmtepomptechnologie regelt de temperaturen en de trommelbewegingen om te garanderen dat alles gelijkmatig wordt gewassen en gedroogd. 

 

SoftWater-technologie: zachter water, zorgzamer voor kleding
 
ÖKOMix-technologie: elke vezel gereinigd en beschermd

 

over AEG

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.