Ontmoet de beschermer van je meest delicate kleding
terug naar pressroom

Ontmoet de beschermer van je meest delicate kleding

Eindelijk heb je de perfecte zijden blouse gevonden in je favoriete kleur en toch twijfel je. Zijde is prachtig maar kwetsbaar. AEG wil dat je elk kledingstuk weer durft te wassen en te drogen. Daarom heeft AEG 3 series was/droogcombinaties ontwikkeld die wél te vertrouwen zijn. Niet alleen blijft je kleding mooi van kleur en pasvorm, ook is het met de 7000 serie mogelijk om in één uur een kledingstuk te wassen en te drogen. Nu kun je nooit meer zeggen dat je niets hebt om te dragen.

 

“Consumenten vermijden het kopen van bepaalde kledingstukken vanwege hun specifieke wasvoorschriften of uit angst om de kleding te verpesten door het gebruiken van een verkeerd programma. Met de technologie van AEG’s Woolmark Blue gecertificeerde was- en droogprogramma’s biedt AEG een veilige manier om veeleisende (buiten)kleding en zelfs wollen kleding dat enkel op de hand gewassen mag worden, in één beurt te wassen.” Zo stelt Rose Vanhecke, categoriemanager was/droogcombinaties EMEA bij AEG.

 

Ook heeft AEG op basis van consumenteninzichten rekening gehouden met het drukke leven in de stad, waarin er vaak geen plek is voor grote wasrekken om alle kleding te laten drogen en er tegelijk ook geen ruimte is voor een aparte droger. Met dit in gedachte heeft AEG een was/droogcombinatie ontwikkeld, die zelfs in het kleinste appartement past. Een extra pluspunt voor drukke huishoudens is dat de 7000 serie een programma heeft waarbij kleding in 1 uur gewassen en droog is.

 

Betrouwbaar, op maat gemaakte programma’s voor alle soorten stof

De nieuwe series verzorgen de stoffen op een hoog niveau met het geoptimaliseerde non-stop proces en wast en droogt de kleding op een veilige manier. Elke stof heeft een eigen specifieke zorg nodig bij het wassen en drogen. De DualSense® technologie zorgt voor een gecontroleerde temperatuur en een specifieke beweging van de trommel. Anders dan andere machines passen de wasprogramma’s van de nieuwe selectie was/droogcombinaties zich hierdoor aan de verschillende stoffen aan. Zo kan alle type kleding van geweven jassen tot zachte truien gewassen, gedroogd en verzorgd worden in één beurt.

 

Zo helpt AEG je kleding te beschermen, waardoor de stap naar het investeren in bijzondere stoffen kleiner is. 

productoverzicht

De nieuwe collectie was-/droogcombinaties van AEG 

 

7000 Series KOMBI 

Ontmoet de beschermer van uw high-tech kleding.

ProSteam®-technologie: minder strijken, frissere kleding.

ProSense®-technologie: verzorgt uw kleding, bespaart water en energie.

Met het NonStop 1u/1kg programma worden kleine ladingen binnen een uur gewassen en gedroogd.


8000 Series KOMBI 
Naast alle voordelen van de 7000 serie is de ÖKOMix technologie toegevoegd aan de 8000 serie.

De AEG ÖKOMix wasmachines zijn de enige wasmachines die wasmiddel en wasverzachter eerst met het water mengen. Pas daarna wordt de mix gelijkmatig over de was verdeeld. Stuk voor stuk, vezel voor vezel krijgt al het wasgoed dezelfde, verzorgende behandeling. Zo wordt de was aantoonbaar schoner, zachter en frisser. Het ÖKOPower NonStop 4u/5kg programma wast en droogt 5kg was binnen vier uur.  

 

9000 Series ÖKOKOMBI 
Dit is de beschermer van uw volledige garderobe. Droogt alles wat u wast in één moeite door. De baanbrekende ÖKOKombi met SensiDry®-technologie past het systeem aan op verschillende stoffen, of het nu om fijne, wollen of outdoorkleding gaat. De warmtepomptechnologie regelt de temperaturen en de trommelbewegingen om te garanderen dat alles gelijkmatig wordt gewassen en gedroogd. 

over AEG

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.