Met deze gadget krijg je die vlek wél uit je favoriete blouse
terug naar pressroom

Met deze gadget krijg je die vlek wél uit je favoriete blouse

Helaas krijgen we vaker dan we zouden willen vlekken op onze favoriete kleding waarvan we bang zijn deze er niet meer uit te krijgen, of alleen met ‘grof geweld’ waardoor we onze kleding verpesten. Met deze nieuwe tool verdwijnen deze vlekken als sneeuw voor de zon.

 

Herkenbaar moment: je hebt je leuk aangekleed voor een gezellig etentje, je bent net begonnen aan de gazpacho en halverwege dit voorgerecht kijk je naar je mooie, nieuwe blouse en wat zie je? Een onmiskenbare rode vlek. Paniek! Gaat dit er nog wel uit? Zullen de chemicaliën van de vlekverwijderaar de tere stof aantasten? Moet het direct geweekt worden? Gelukkig heeft AEG hier een oplossing voor gevonden.

 

De ultrasonische AEG Vlekkenpen behandelt vlekken zonder moeite. Het enige wat je hoeft te doen is water en wasmiddel toe te voegen aan het apparaat. Vervolgens stuurt de ultrasound technologie kleine trillingen door de vezels om de vlek deeltje voor deeltje los te werken. Stop vervolgens je kledingstuk in de was zoals je normaal zou doen en je kledingstuk is weer fris en fruitig.

 

Gebruik de vlekkenpen binnen 24 uur nadat de vlek is ontstaan en de vlek wordt verwijderd. Veel voorkomende vlekken, zoals rode wijn, koffie en thee, maar ook blauwe inkt en modder, kunnen op deze manier behandeld worden.

 

Met de vlekkenpen worden kleding en stoffen beschermd tegen het krachtige en schadelijke boenen waarmee we proberen de vlek eruit te krijgen. Hierdoor blijft de look en (pas)vorm van kleding en de stoffen langer mooi. Daarnaast is de vlekkenpen een stuk sneller dan het voorbehandelen van de vlek met een handwas of voorwasprogramma. Dit kost zo’n 2 minuten t.o.v. een 90 minuten durend wasprogramma.      

Over AEG

Electrolux zorgt voor een buitengewone consumentenervaring door smaak- zorg- en welzijnservaringen opnieuw uit te vinden en het leven voor miljoenen mensen aangenamer en duurzamer te maken. Als wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, neemt de consument bij ons altijd een centrale plek in. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi verkopen we ieder jaar meer dan 60 miljoen huishoudelijke producten in meer dan 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.electroluxgroup.com.