Küchenmeile 2018Küchenmeile 2018Küchenmeile 2018
terug naar pressroom

Küchenmeile 2018

AEG toont innovatieve oplossingen tijdens Küchenmeile 2018

AEG toont intuïtieve apparaten en slimme accessoires tijdens de Küchenmeile 2018 die plaatsvindt in het Messe Ausstellungs Zentrum (MAZ) in Löhne van 15 tot en met 21 september.

 

AEG, legt de nadruk op innovaties in huis. Apparaten en accessoires die zijn ontworpen om de consumentenervaring aanzienlijk te verbeteren op basis van uitgebreide gebruikersinzichten. Van ultiem kookgenot met multifunctionele ovens tot de bekroonde ComfortLift-vaatwasser en connected wasmachines, allemaal ondersteund door 'best in class' installatie.

 

"Telkens wanneer we nieuwe producten introduceren, ligt onze focus op het mogelijk maken van geweldige ervaringen in plaats van alleen na te denken over productkenmerken", zegt Dan Arler, CEO Electrolux Major Appliances EMEA. "Door consumentenervaringen centraal te stellen in wat we doen, maken we het leven van mensen aangenamer.

 

"Ervaringen worden bepaald door echte voordelen, zoals intuïtief gebruik en kwaliteit van het design, evenals het overtreffen van de verwachtingen van de consument door de behaalde resultaten. Uiteindelijk gaat het erom echt te ervaren hoe geweldig die gestoomde kip uit je nieuwe oven smaakt, hoe je perfect gebakken pannenkoeken krijgt met je nieuwe kookplaat of het genot van je favoriete wollen trui die er op zijn best uitziet zonder te krimpen.

 

Kookplaten die feilloos aanvoelen wanneer het tijd is om in te grijpen.

Zeker op het gebied van inductiekookplaten laat AEG veel nieuwe snufjes zien op de IFA. De nieuwe SenseCook inductiekookplaten begeleiden het complete kookproces en nemen alle zorgen uit handen. Deze sensor gestuurde kookplaten zijn voorzien van SenseBoil®-, SenseFry®- of SensePro®-technologie, of een combinatie van deze technologieën. 

Overkoken is verleden tijd met SenseBoil®. Deze inductiekookplaten zijn voorzien van geavanceerde sensoren die aanvoelen wanneer water begint te koken en de hitte automatisch terugbrengen zodat overkoken wordt voorkomen. 

Niet alleen koken, maar ook bakken wordt een eitje met SenseFry ® door sensoren die zelf de juiste temperatuur kiezen en reguleren tijdens het hele kookproces. 
Het enige wat moet gebeuren is eenvoudig het gerecht te selecteren wat bereid wordt en vervolgens hoe het bereid moet worden; rosé, medium, doorbakken. De inductiekookplaat neemt het vanaf hierover en zorgt elke keer voor een perfect resultaat.

 

En voor nog preciezere resultaten zal op deze nieuwe range inductiekookplaten ook sous vide koken mogelijk zijn met de SensePro®-technologie. Uiteraard wordt ook hier het werk uit handen genomen, zodat koken als een chef bereikbaar is voor iedereen.

 

Wind Mill design nu ook beschikbaar voor de Pure Black inductiekookplaten.

Vorig jaar werden de nieuwe ultradunne inductiekookplaten met Wind Mill design gepresenteerd. Dit design zal nu ook beschikbaar zijn voor de Pure Black Range. 
De Pure Black inductiekookplaten zullen voortaan o.a. voorzien zijn van het kenmerkende Wind Mill design, een nieuwe gebruikersinterface, automatische panherkenning en Hob2Hood verbinding.

 

Koelproducten met nog meer flexibiliteit

 Met de CustomFlex koelkasten en koel-vriescombinaties van AEG was het al mogelijk om de gehele binnenkant van de deur flexibel in te delen. De bakjes in de deur zijn gemakkelijk te wisselen, waardoor de opbergruimte in de deur in te richten is naar eigen wens. 
De ultieme flexibiliteit komt nu nog meer binnen handbereik met de SpinView en de Removable tray. De SpinView is een doorzichtig plateau wat helemaal rondgedraaid kan worden, waardoor ingrediënten die achterin staan, nooit meer in de vergetelheid raken.

Niet alleen ideaal voor mensen die nooit iets kunnen vinden in de koelkast, maar ook een goed hulpmiddel om verspilling tegen te gaan.

 

De Removable Tray kan in zijn geheel, gemakkelijk uit de koelkast gehaald worden. Bij de CustomFlex bakjes was dit ook al mogelijk. Doordat deze bakjes en de lade makkelijk meegenomen kunnen worden naar het aanrechtblad, sluiten de bereiding en het bewaren van de voedingsmiddelen naadloos op elkaar aan voor een ideale gebruikservaring voor de thuiskok.

 

Black Line Shuttle

Verder is ook de Black Line range uitgebreid met het succesvolle Horizon Line design met premium shuttleknop. De compact range (nismaat 45 cm) wordt uitgebreid met een SteamPro oven, een CombiQuick oven en een koffiezetapparaat in een strak zwart design met shuttleknop navigatie. Begin 2019 zal daar een 45 cm wijnkoeler aan toegevoegd worden.

AEG

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.