Een nog fijnere waservaring en verbeterde zorg voor kleding met de AEG AutoDose
terug naar pressroom

Een nog fijnere waservaring en verbeterde zorg voor kleding met de AEG AutoDose

Was je kleding altijd op de beste manier met de AEG AutoDose technologie, die ervoor zorgt dat kleding zo lang mogelijk fris en als nieuw blijft.

 

Nieuw op gebied van kledingverzorging zijn de AEG-wasmachines met AutoDose technologie. AEG biedt met de nieuwe AutoDose oplossing niet alleen een stukje gemak doordat de wasmachine maar één keer in de zoveel tijd moet worden gevuld met wasmiddel en wasverzachter, ook tilt het de zorg voor kleding naar een hoger niveau. Door de precieze dosering, perfect afgestemd op de hoeveelheid was en de textielsoort, wordt kleding optimaal verzorgd en blijft het nog langer als nieuw.

 

Wasmiddel is uitermate belangrijk voor het behalen van goede wasresultaten. Hierbij is het essentieel dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt. Onderdoseren kan er namelijk voor zorgen dat de witte was vaal en grijs wordt. Maar wat nog vaker in de praktijk voorkomt is overdoseren, men gebruikt te veel wasmiddel of wasverzachter. Hierdoor kunnen de vezels onherstelbaar beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet.

 

“We begrijpen dat kleding voor veel mensen meer betekent dan alleen stukjes aan elkaar genaaide stof. Kleding kan een onderdeel van iemands identiteit zijn, of men kan er speciale herinneringen aan hebben.” zegt Karina Moreira – Product Marketing Director, Electrolux Laundry EMEA. “Daarom verdienen ze de best mogelijke zorg.” “De nieuwe AEG AutoDose technologie zorgt voor de beste reiniging en zorg, op een intelligente en accurate manier. We willen ook ontzorgen, door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen en de waservaring nog fijner en gemakkelijker te maken.”

 

Een nog fijnere waservaring en verbeterde zorg voor kleding.

AEG’s nieuwe AutoDose functionaliteit zorgt voor vertrouwen bij elke wasbeurt. Vul de wasmachine zoals je dit gewoonlijk doet en de sensoren stemmen automatisch de hoeveelheid water, energie en de tijd van de was af op basis van de waslading. Afhankelijk hiervan wordt ook de exacte hoeveelheid wasmiddel bepaald en automatisch tijdens het wasproces toegevoegd. Door de precieze dosering, perfect afgestemd op de hoeveelheid was en de textielsoort, wordt je kleding optimaal verzorgd en beschermd en voelt het was na was nog als nieuw aan. Met de AutoDose van AEG blijft wit intens en helder, en behouden gekleurde kledingstukken hun kleur, zonder vorm te verliezen.

 

Alle AEG AutoDose wasautomaten zijn connected, wat inhoudt dat ze verbonden kunnen worden met de My AEG Care app voor nog meer gebruikersgemak. Googlen om het beste kledingadvies in te winnen, behoort tot het verleden. Selecteer wat voor kleding er gewassen moet worden in de My AEG Care app en de Care Advisor in de app stuurt het meest optimale programma naar de wasmachine.

 

Bovendien zal de My AEG Care app het laten weten als het wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten bijna op is en weer bijgevuld moeten worden. Gepersonaliseerde zorg voor kleding – eenvoudig vanaf een smartphone. Eind mei zullen de AEG AutoDose wasautomaten 8000 serie verkrijgbaar zijn. In juni volgen de AEG AutoDose 6000 en 7000 series.

Over AEG

Electrolux zorgt voor een buitengewone consumentenervaring door smaak- zorg- en welzijnservaringen opnieuw uit te vinden en het leven voor miljoenen mensen aangenamer en duurzamer te maken. Als wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, neemt de consument bij ons altijd een centrale plek in. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi verkopen we ieder jaar meer dan 60 miljoen huishoudelijke producten in meer dan 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.electroluxgroup.com.