Comfortlift vaatwasserComfortlift vaatwasserComfortlift vaatwasser
terug naar pressroom

Comfortlift vaatwasser

Vaatwasser ‘brengt’ de schone vaat naar je toe

AEG lanceert een uniek liftsysteem om de vaat eenvoudig uit te ruimen

AEG introduceert de ComfortLift vaatwasser, de eerste in het segment vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De ComfortLift is dit jaar beloond met een iF DESIGN AWARD.

 

De ComfortLift is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan u de onderste mand voorzichtig naar boven kunt verplaatsen. De glanzende vaat en het kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kunt u efficiënter uitladen en effectiever inladen. Een vaatwasser die ontworpen is om aan alle behoeften te voldoen.

 

 

Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek die in de onderste korf van uw vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser kan.

 

De ComfortLift wist de 58 juryleden te overtuigen met haar innovatieve design en heeft uit meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen de prestigieuze iF DESIGN AWARD gewonnen. De jury gaf aan: “Electrolux heeft een slimme nieuwe functie geïntegreerd in de vaatwasser waardoor het onderste rek gemakkelijk naar boven getild kan worden. Hierdoor wordt het in- en uitladen van de vaat kinderspel.”

 

De onderscheiding staat voor excellent design, garandeert kwaliteit en is bovenal een symbool van betrouwbaarheid. 

 

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.