AEG vlekkenpen verbetert de verzorging van je kleding
terug naar pressroom

AEG vlekkenpen verbetert de verzorging van je kleding

Vlekken worden effectief verwijderd, zonder het gebruik van chemicaliën. Ook worden er tijdens het voorbehandelen van vuile was, geen andere methoden gebruikt die de kleding en stoffen aantasten. Je kan dus geheel veilig de moeilijkste vlekken uit je kleding krijgen met de AEG vlekkenpen.

De ultrasonische AEG Vlekkenpen behandelt vlekken zonder moeite, voor een efficiënte voorbehandeling van kleding en stoffen voordat ze de wasmachine in gaan. Voeg water en wasmiddel toe aan het bakje wat bij het apparaat wordt geleverd en breng een beetje aan op de vlek. Vervolgens stuurt de ultrasound technologie kleine trillingen door de vezels om de vlek deeltje voor deeltje los te werken. Zo worden kleding en stoffen beschermd tegen het krachtige en schadelijke boenen, waar men vaak op terug valt bij het verwijderen van vlekken. Hierdoor blijft de look en (pas)vorm van kleding en de stoffen langer mooi.

“Volgens een onderzoek** van AEG doet 75% van de mensen een kledingstuk in de handwas om een vlek voor te behandelen, maar slechts 26% van hen is tevreden over deze methode. Door de AEG Vlekkenpen binnen 24 uur nadat de vlek tot stand is gekomen te gebruiken (zo’n 2 minuten in gebruik t.o.v. een 90 minuten durend wasprogramma), wordt de vlek effectiever* verwijderd.” Zegt Karina Moreira - Product Marketing Manager, Electrolux Laundry EMEA. “Veel voorkomende vlekken, zoals rode wijn, koffie en tijd, maar ook blauwe inkt en modder, kunnen op deze manier behandeld worden.”

De AEG Vlekkenpen is verkrijgbaar vanaf augustus voor €119,-.

Over AEG

Electrolux zorgt voor een buitengewone consumentenervaring door smaak- zorg- en welzijnservaringen opnieuw uit te vinden en het leven voor miljoenen mensen aangenamer en duurzamer te maken. Als wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, neemt de consument bij ons altijd een centrale plek in. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi verkopen we ieder jaar meer dan 60 miljoen huishoudelijke producten in meer dan 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.electroluxgroup.com.