AEG roept keukendesigners op zich in te schrijven voor jaarlijkse designwedstrijdAEG roept keukendesigners op zich in te schrijven voor jaarlijkse designwedstrijdAEG roept keukendesigners op zich in te schrijven voor jaarlijkse designwedstrijd
terug naar pressroom

AEG roept keukendesigners op zich in te schrijven voor jaarlijkse designwedstrijd

De wedstrijd erkent elegante, innovatieve designs van professionele keukendesigners door heel Europa. Schrijf je in via https://kitchendesign.aeg.com.

 

Vanaf nu kunnen professionele keukendesigners zich inschrijven voor de jaarlijkse Europese designwedstrijd van AEG. De designer die op de mooiste manier apparatuur van AEG in het keukendesign heeft verwerkt, zal hierbij beloond worden. Winnaars maken kans op geweldige prijzen zoals AEG-producten, kookworkshops en een weekendje Madrid. Designers die AEG-producten in een keukendesign hebben geïntegreerd kunnen zich tot 30 september 2019 aanmelden.

 

Designers worden aangemoedigd om hun eigen perspectief op het gebruik van keukenapparatuur tijdens de verschillende fases van het bereiden van een maaltijd onder het thema ‘sharpen your senses’ te laten zien. Dit thema onderstreept de symbolische relatie tussen design en functionaliteit. Het ontwerp dient niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn maar de AEG-producten dienen de consument ook te helpen om de beste kookbeleving te ervaren.

 

In 2018 was Remy Blom van de Kitchen Studio, Nederland de winnaar van de eerste prijs. Alle inzendingen en juryrapporten van 2018 zijn op de website van de competitie te vinden. “De lat is vorig jaar hoog gelegd en we zijn erg benieuwd naar de inzendingen van dit jaar”, zegt Thomas Gardner, jurylid van de wedstrijd en productdesigner van Electrolux.

 

Designers die AEG-producten in een keukendesign hebben geïntegreerd kunnen zich tot 30 september 2019 aanmelden. Schrijf jouw keukendesign in en lees meer over de wedstrijd op https://kitchendesign.aeg.com.

Over AEG

Electrolux zorgt voor een buitengewone consumentenervaring door smaak- zorg- en welzijnservaringen opnieuw uit te vinden en het leven voor miljoenen mensen aangenamer en duurzamer te maken. Als wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, neemt de consument bij ons altijd een centrale plek in. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi verkopen we ieder jaar meer dan 60 miljoen huishoudelijke producten in meer dan 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.electroluxgroup.com.