AEG introduceert vooruitstrevende innovaties voor in huis op IFA 2019
terug naar pressroom

AEG introduceert vooruitstrevende innovaties voor in huis op IFA 2019

Intuïtieve apparaten en slimme accessoires die de consument ondersteunen, in de categorieën keukenapparatuur, kledingverzorging en binnenklimaat.

 

AEG legt tijdens de IFA 2019 de nadruk op innovaties voor in huis met een nieuwe reeks producten die naadloos met elkaar en met partners zoals Google geïntegreerd zijn. Dit geldt voor zowel kledingverzorging als keukenapparatuur. Van het bieden van inspiratie tot gepersonaliseerde begeleiding en het bieden van praktische hulp via smart devices: alles is ontworpen om een sterk verbeterde gebruikservaring aan te kunnen bieden.

 

"Telkens wanneer we nieuwe producten introduceren, ligt onze focus op het mogelijk maken van geweldige ervaringen in plaats van alleen te denken over productkenmerken,” zegt Karina Moreira – Product Marketing Director, Electrolux Laundry EMEA. "Door consumentenervaringen centraal te stellen in wat we doen, maken we het leven van mensen aangenamer.”

 

"Ervaringen worden bepaald door echte voordelen, zoals intuïtief gebruik en kwaliteit van het design, evenals het overtreffen van de verwachtingen van de consument door de behaalde resultaten. Uiteindelijk worden wij beoordeeld door de consumenten die onze producten en diensten kopen. Met een gemiddelde beoordeling van 4,53 * (uit 5) in de hele AEG-portefeuille, weten we dat we het goed doen. Dankzij ons streven naar klanttevredenheid komen wij nu met deze reeks innovaties. We hebben er alle vertrouwen in dat de scores die de consumenten aan deze producten zullen geven, en de waarde van de ervaringen die deze nieuwe producten hebben, hoger zullen liggen dan die van de generatie innovaties die we op IFA 2018 hebben gedeeld."

 

Keukenapparatuur innovaties

Naast een connected kookplaat en magnetron, is de connected AEG CookView®-oven het neusje van de zalm op vlak van technologie en gebruiksgemak. Deze biedt drie functies: hete lucht, stoom en een combinatie van beide, waarmee u de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaarmaakt. In de combinatiemodus berekent de oven automatisch de balans tussen hete lucht en stoom. De oven stelt met de Steamify®-functie het juiste stoomniveau in, zodat u zelfverzekerd met stoom kunt koken en kunt genieten van heerlijke resultaten. Of u nu vlees wilt braden of grillen, brood wilt bakken, delicate desserts wilt maken, of gebruik van de sous-vide functie wilt maken: de apparatuur biedt altijd ituïtieve ondersteuning. De innovatieve CookView®-camera in de ovenhendel houdt uw eten in de gaten terwijl het klaargemaakt wordt. Bekijk het gerecht dat u aan het bereiden bent via uw smartphone met de 'My AEG'-app.

 

De AEG SensePro®-kookplaat is uitgerust met een 's werelds eerste draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter, deze communiceert met de kookplaat. Hierdoor kunt u tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur meten, waardoor gerechten perfect rosé, medium of doorbakken bereid kunnen worden. Met de optie voor het gebruik van de sous-vide-functie worden ieders kookvaardigheden naar een hoger niveau getild.

 

De AEG Gourmet 7 Blender mengt in een hoek van 10 graden en gebruikt de optimale snelheid om alle ingrediënten bij een lagere temperatuur perfect samen te voegen. Zijn PowerTilt®-technologie wordt gecombineerd met delicate precisie, waardoor de juiste snelheden gebruikt worden om warmteontwikkeling te voorkomen, terwijl de intelligente snelheidsbeheersing zorgt voor de perfecte textuur.

 

Connected AEG MultiDoor (MultiChill) koelkast

Deze grote vier-deurs koelvriescombinatie bevat MultiChill, voor intuïtief temperatuurbeheer. Met verschillende temperaturen variërend van -2 tot 7 graden in de middelste lade, kan de temperatuur worden beheerst op basis van persoonlijke voorkeur. Of het nu gaat om het opstijven van een panna cotta of het koelen van paté, de geschikte temperatuur en textuur wordt zo gemakkelijker bereikt. De connectiviteitsfunctie ondersteunt gebruikers tijdig met praktische updates – denk bijvoorbeeld aan de open deur-waarschuwing (na 5 minuten), of de nuttige waarschuwing voor het te snel afkoelen, zodat het drankje dat u even snel wilde laten afkoelen niet ongewenst bevriest.

 

De Smarter FridgeCam™ zorgt ervoor dat de voorraad in uw koelkast beter in de gaten gehouden kan worden. De slimme FridgeCam™ neemt iedere keer een foto wanneer de koelkastdeur dicht wordt gedaan, zodat u de inhoud van uw koelkast overal waar u bent kunt zien op uw smartphone. Enorm handig tijdens het boodschappen doen en het minimaliseert bovendien voedselverspilling.

 

Strakke, vrijstaande AEG koel-vriescombinatie met RVS binnenzijde

Een volledig nieuw premium ontwerp met een strak design, uitgevoerd in een matzwarte buitenkant en een roestvrijstalen interieur. Staal is geleidend en daardoor keert de luchttemperatuur snel terug naar een optimaal niveau nadat de koelkastdeur geopend is, voor een betere koeling en superieure prestaties. Het gestroomlijnde, eigentijdse ontwerp van de koelkast zorgt ervoor dat de koelkast strak naast andere apparaten geplaatst kan worden, zonder dat er ruimte tussen de verschillende apparaten nodig is om de deur te openen.

 

AEG QuickSelect vaatwasser

's Werelds eerste bekroonde** ComfortLift®-afwasmachine neemt de moeite van het in- en uitladen van de vaatwasser weg. De unieke technologie tilt, voor een betere toegang tot de borden, het onderste rek in één moeiteloze beweging op. De afwasmachine beschikt nu ook over QuickSelect, een volledig intuïtieve gebruikersinterface die de gewenste tijd selecteert om nog meer hulp te bieden bij het afwassen. De connected vaatwasser zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te gissen naar de optimale stand voor zowel optimale gebruik als onderhoud. Via de 'My AEG' app wordt stap voor stap begeleiding geboden, zodat de vaatwasser altijd optimaal functioneert.

 

Kledingverzorging innovaties

Tijdens IFA 2019 zal voor het eerst het connected AEG 9000 wasmachine en droger duo worden getoond. Het bijzondere aan deze 9000 wasmachine en 9000 droger, met hun zwarte bedieningspanelen die voor een minimalistische look zorgen, is dat zij voor het eerst de beste technologieëen van AEG-wasmachines en -drogers samenbrengen. Het resultaat is een gesynchroniseerde wascyclus waardoor het wassen en drogen naadloos op elkaar afgestemd zijn. Een volledig geautomatiseerd programma (via de My AEG-app) overziet het gebruik van beide machines om de beste resultaten voor uw kleding te garanderen.

 

Connected AEG 9000 was-droogcombinatie met SensiDry® Technologie

Om de wascyclus nog beter met elkaar af te stemmen, biedt AEG 's werelds eerste warmtepomp was-droogcombinatie voor het beste droogresultaat in drie uur voor een waslading van maximaal 3kg. Met de baanbrekende DualSense® - een AEG-technologie die het programma afstemt op verschillende stoffen (of het nu zijde, wol of buitenkleding is) – wordt het wasgoed grondig en gelijkmatig gewassen en gedroogd, terwijl de vorm en de kwaliteit van ieder item behouden blijft, hoe vaak het ook gedragen wordt. De SensiDry® Technologie met warmtepomp zorgt niet alleen voor uitstekende droogprestaties op lage temperaturen, maar bespaart ook tot 40% energie en water in vergelijking met andere AEG was-droogcombinaties.

 

Het AEG Absolute 8000 Steam Station strijkijzer met PrecisionCare™ biedt speciale stoom- en warmteprogramma's voor individuele stoffen. Deze zijn toegankelijk via een intuïtief bedieningspaneel op het TFT scherm, inclusief een uniek buitenkledingprogramma dat de waterafstotende kwaliteiten van buitenkleding herstelt en onderhoudt.

 

Binnenklimaat innovatie

De AEG QX9 is AEG's meest stijlvolle, toegankelijke en stille draadloze stofzuiger ooit. Doordat de QX9 is geïnspireerd op luxe interieurs, past de stofzuiger naadloos in ieder modern huis. Het ontwerp integreert het geanodiseerd aluminium met een leer-look afwerking. Zo is deze stofzuiger het ultieme accessoire voor thuis. Lichtgewicht en veelzijdig, schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

——— EINDE ———

Opmerkingen voor de redactie - AEG is te vinden op IFA Berlijn 2019 - Hal 4.1 Stand 101, 6 - 11 september 2019

 

* Score van 98,201 AEG-apparaatbeoordelingen op 76 digitale platforms in Europa sinds 2017 tot 2 juli 2019. ** iF Design Award 2019, RedDot Design Award 2017. 

 

Over AEG

Electrolux maakt het leven voor miljoenen mensen aangenamer en duurzamer met haar innovaties voor buitengewone ervaringen op het gebied van koken, kledingverzorging en een gezond binnenklimaat. Als wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, neemt de consument bij ons altijd een centrale plek in. Via onze merken AEG, Electrolux en Zanussi verkopen we ieder jaar meer dan 60 miljoen huishoudelijke producten in meer dan 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.electroluxgroup.com