AEG consumentenactie AEG consumentenactie AEG consumentenactie
terug naar pressroom

AEG consumentenactie

ICI Paris XL voucher bij aankoop van een wasmachine of droger van AEG

AEG introduceert nieuwe was- en droogautomaten die de beste zorg voor kleding leveren

Bij aankoop van één van de AEG-actiemodellen krijgen consumenten tijdens de actieperiode van 15 oktober 2016 t/m 15 januari 2017 een e-Gift Card van ICI PARIS XL t.w.v. 50 of 100 euro cadeau. Met de nieuwe AEG wasmachines en drogers verwent de consument de was én zichzelf met de verzorgingsproducten van ICI PARIS XL.

 

7000 SERIE: Beschermt zachte texturen
Een elegant hemd onberispelijk gewassen en afgewerkt met stoom om kreukvorming te verminderen. Een delicate blouse perfect gedroogd in de droogautomaat op slechts de helft van de temperatuur die een traditionele droogautomaat gebruikt. De AEG was- en droogautomaten uit de 7000 serie combineren ProSteam®- en SensiDry®-technologieën om de textuur te beschermen en slijtage tegen te gaan. Zo worden onberispelijke resultaten bereikt op de zachtste manier.
 
8000 SERIE: Beschermt elke vezel
Reinigt en verzorgt elke vezel en droogt elk delicaat kledingstuk - alleen de AEG 8000 serie met ÖKOMix-technologie en AbsoluteCare® zorgt zo goed voor kleding. Het lijkt net alsof de zachtste en meest delicate kledingstukken, van wollen kleding tot hoogwaardige outdoor kleding, met de hand zijn gewassen of platliggend zijn gedroogd. Elke keer opnieuw.
 
AEG ÖKOMix wasmachine
Deze wasmachine mengt vooraf zowel het wasmiddel als de wasverzachter met water. Zo zorgt de wasmachine ervoor dat het beste uit wasmiddel en -verzachter wordt gehaald en goed door alle kledingstukken dringt. Doordat de was op 30 graden gewassen kan worden, bespaart de consument tot wel 50 procent op energiekosten. Zo kan de wasmachine het beste resultaat bereiken op een energiezuinige manier.
 
Actiemodellen
Bij de aanschaf van een wasmachine met modelnummer L7F of een droger met modelnummer T7D ontvangt de consument een voucher van ICI Paris XL ter waarde van 50 euro.
Bij wasmachines met modelnummer L8F en L9F en droger met modelnummer T8D ontvangt de consument een voucher van ICI Paris XL ter waarde van 100 euro. Kijk voor meer informatie op www.aegactie.nl
 
Bij aanschaf van een actiemodel wasmachine of droger van AEG ontvangt de consument een voucher ter waarde van 50 euro of 100 euro van ICI Paris XL. De consumentenactie start 15 oktober 2016 en loopt tot 15 januari 2017.
 
Verwen uw was, verwen uzelf
Met de actie haalt de consument het beste uit zijn was met een AEG wasmachine of droger. De wasmachines en drogers zijn energiezuinig en beschikken over vele opties, zoals een uniek stoomprogramma waardoor de kledingstukken altijd geheel kreukvrij uit de wasmachine komen. Met deze actie verwend de consument niet alleen de was, maar ook zichzelf met parfum, cosmetica of huidverzorging.
Actiemodellen
Een deelnemende wasmachine van deze actie is de L8FE96ES. Deze wasmachine mengt vooraf zowel het wasmiddel als de wasverzachter met water. Zo zorgt de wasmachine ervoor dat het beste uit wasmiddel en -verzachter wordt gehaald en goed door alle kledingstukken dringt. Doordat de was op 30 graden gewassen kan worden, bespaart de consument tot wel 50 procent op energiekosten. Zo kan de wasmachine het beste resultaat bereiken op een energiezuinige manier.
Bij de aanschaf van een wasmachine met modelnummer L7F of een droger met modelnummer T7D ontvangt de consument een voucher van ICI Paris XL ter waarde van 50 euro.
Bij wasmachines met modelnummer L8F en L9F en droger met modelnummer T8D ontvangt de consument een voucher van ICI Paris XL ter waarde van 100 euro.

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.