Roman cups: Designed for the modern (home) barista
terug naar pressroom

Roman cups: Designed for the modern (home) barista

Maak kennis met de Roman collectie van Acme: een selectie moderne, elegante en stapelbare kopjes. 
 

Deze klassieke cups zijn ontworpen voor de moderne (thuis) barista’s. Voor diegene die het hebben over de perfecte extractie of met latte art experimenteren – is de Roman serie een must-have. 
 

De Roman range is gemaakt van duurzaam en magnesium porselein, wat zorgt voor kwalitatieve, sterke & slanke mokken. De cups zijn beschikbaar in mini, small of large en komen in groen (Kawakawa) en wit (Milk). 
 

Geniet van de moderne Roman-kopjes thuis, of als je geluk hebt, in een koffietent bij jou in de buurt.
 

Alle ACME cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu  

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.