Maak kennis met Acme Cups Maak kennis met Acme Cups
terug naar pressroom

Maak kennis met Acme Cups

De echte koffieliefhebber weet dat een goede kop koffie het resultaat is van de bonen, het apparaat én de juiste kop. Maak kennis met Acme Cups; een combinatie van een functioneel en esthetisch design, wat bijdraagt aan de kwaliteit en de ultieme ervaring van koffie drinken.  
 
Acme is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White), en zijn partner Bridget Dunn. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Bijna 10 jaar geleden, zagen ze dat de horeca branche behoefte had aan een goed kopje om espresso in te serveren, ontworpen door mensen die ze dagelijks gebruiken. Acme creëerde hiervoor de Original Espresso lijn.

 

Nu, 10 jaar later, worden Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffie kop voor koffiebars, is veranderd in een voortdurende zoektocht en creatie voor de beste producten voor thuis. 
Acme Cup wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 

 

Voor iedere koffie een ander kopje
Naast het het espresso kopje heeft Acme voor iedere koffie het juiste ontwerp. De kopjes zijn verkrijgbaar in tijdloze designs, verschillende kleuren en vormen om het voor iedereen toegankelijk te maken. Voor in koffietentjes en thuis.

Coffee Guide 

Grote kans dat je al eerder koffie hebt gedronken uit één van Acme’s koffie kopjes.
Acme Cups wordt wereldwijd gebruikt in veel koffiebars vanwege de unieke ervaring en het robuuste design. Waaronder ook in 24 verschillende cafés in Amsterdam.
Voor de volledige Coffee Guide klik hier.

 

1. Oficina | Jan van Galenstraat 147 // 1056 BN // Amsterdam

 

2. Bakkerij Loof | Bilderdijkstraat 38 // 1053 LA // Amsterdam

 

3. Luuk’s Coffee | Westerstraat 3 // 1015 LT // Amsterdam

 

4. Saint-Jean Amsterdam | Lindengracht 158h // 1015 KK // Amsterdam

 

5. Toki | Binnen Dommersstraat 15 // 1013 HK // Amsterdam

 

6. Levain et le vin | Jan Pieter Heijestraat 168 // 1054 ML // Amsterdam

 

7. Friedhats FUKU Café |  Bos en Lommerweg 136 HS // 1055 ED // Amsterdam

 

8. Chun café | Berenstraat 8 // 1016 GH // Amsterdam

 

9. Café Twee Prinsen | Prinsenstraat 27 // 1015 DB // Amsterdam

 

10. Little Collins | Bilderdijkstraat 140 // 1053 LA // Amsterdam

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.