Acme: Pop of colorAcme: Pop of color
terug naar pressroom

Acme: Pop of color

Iedere keuken kan perfect worden afgestyled met een van de kleurrijke Acme cups. Acme biedt een breed scala aan kleuren, van rustgevend turquoise tot gedurfd rood en alles daartussenin. Mix en match verschillende tinten om een unieke en levendige uitstraling te creëren.

 

Met de Acme cups is het eenvoudig om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de keuken. Of men nu een speelse sfeer wil creëren met felle cups die een opvallend statement maken, of juist een vleugje elegantie wil toevoegen met de zachte pastelkleurige cups, Acme heeft de perfecte opties voor iedere stijl en smaak.

 

Alle ACME cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu  

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.