About AcmeAbout Acme
terug naar pressroom

About Acme

Het toonaangevende Nieuw-Zeelandse bedrijf ACME, heeft zich de afgelopen tien jaar gepositioneerd als een vooraanstaand serviesmerk dat voldoet aan de hoogste designidealen van vorm en functie.

 

Het bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy, de uitvinder van de Flat White, en zijn partner Bridget Dunn, is voortgekomen uit een diepgewortelde ambitie om kwalitatieve producten te creëren die perfect passen bij de behoeften van koffie- en theeliefhebbers over de hele wereld.

 

Met de Original Espresso lijn begon Acme bijna een decennium geleden aan een missie om de koffie-ervaring te verrijken door hoogwaardige kopjes te leveren die zijn ontworpen door de mensen die ze dagelijks gebruiken. Tegenwoordig worden Acme's kopjes wereldwijd gebruikt door wereldkampioen barista's, koffieliefhebbers, theedrinkers en iedereen daar tussenin, waarmee het een essentieel onderdeel is geworden van de koffiecultuur.

 

Megan Wyper en Paddy Kennedy, beide doorgewinterde koffie-experts met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca, leiden nu Acme CupCo met dezelfde passie en toewijding als de oprichters. Het bedrijf blijft trouw aan zijn eenvoudige benadering: het ontwerpen van functionele, duurzame en toch elegante producten voor alledaags gebruik.

 

Naast het iconische espresso kopje biedt Acme nu een scala aan designs, kleuren en vormen die perfect passen bij verschillende soorten koffie. Van koffietentjes tot thuisgebruik, Acme Cups voorziet in de behoeften van elke koffieliefhebber. Bovendien heeft Acme haar assortiment uitgebreid met een prachtige borden en bestek collectie, die beide dezelfde aandacht voor design en functionaliteit belichamen als hun befaamde kopjes.

 

Alle ACME cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu  

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.