Introductie StrackkIntroductie StrackkIntroductie Strackk
terug naar pressroom

Introductie Strackk

Magnetisch, met een draagvermogen tot 250 kg: Strackk

Strackk introduceert wandplanken met een enorm draagvermogen tot wel 250 kg. Het technisch innovatief draagsysteem in combinatie met het gebruikte materiaal resulteert in een dunne zwevende plank. Ideaal voor een ruime collectie boeken, maar ook te gebruiken in de keuken of badkamer. De aluminium planken zijn magnetisch en Strackk ontwikkelde accessoires om de plank naar eigen wens in te richten. 
De accessoires van Strackk
Zo kan er in de keuken kookgerei aan de Strackk plank gehangen worden door middel van magnetische haken. Maar niet alleen potten en pannen, ook kleding tot 2,5 kilo houden deze haken met gemak. De Strackk plank is tevens geschikt als wijnrek door de speciaal ontworpen wijnstrip. Voor de traditionele boekenplank heeft Strackk boekeinden ontworpen, die in twee houten variaties verkrijgbaar zijn. 
 

 

 
De Strackk Cup is ideaal als bekerhouder in de badkamer en de Strackk Candle geeft sfeer voor in de woonkamer.
 
 
 
 
Strackk’s variaties
Strackk heeft meerdere variaties op de wandplank, zodat het de juiste functie kan vervullen voor elk interieur. Voor de keuken heeft Strackk verschillende planken, zoals de Strackk Glas om wijnglazen in te hangen, de Strackk Knife met magnetische deel voor de keukenmessen en de Strackk Plate met speciale gleuven voor het opbergen van borden.
De Strackk plank kan ook dienen als kledingrek, namelijk met de Strackk Fashion. Deze heeft een speciale gleuf voor kleerhangers. Perfect als je minder ruimte hebt voor een kast en door het draagvermogen kan het genoeg kleding houden.  
Maar er zijn ook variaties van Strackk puur voor decoratie. Zo kan een boeket bloemen in de Strackk Vaas worden gezet en de badkamerspiegel past naadloos in de Strackk Mirror. De Strackk Skate is voor de jongenskamer, waar hij zijn skateboard kwijt kan.
De Strackk plank is eenvoudig en snel te bevestigen door een meegeleverd profiel en waterpas. De variaties zijn te bestellen in elke gewenste afmeting, kleur of bedrukking. 

Strackk introduceert wandplanken met een enorm draagvermogen tot wel 250 kg. Het technisch innovatief draagsysteem in combinatie met het gebruikte materiaal resulteert in een dunne zwevende plank. Ideaal voor een ruime collectie boeken, maar ook te gebruiken in de keuken of badkamer. De aluminium planken zijn magnetisch, Strackk ontwikkelde accessoires om de plank naar eigen wens in te richten. 

 

De accessoires van Strackk

Zo kan er in de keuken kookgerei aan de Strackk plank gehangen worden door middel van magnetische haken. Maar niet alleen potten en pannen, ook kleding tot 2,5 kilo houden deze haken met gemak. De plank is tevens geschikt als wijnrek door de speciaal ontworpen wijnstrip. Voor de traditionele boekenplank heeft Strackk boekeinden ontworpen, die in twee houten variaties verkrijgbaar zijn. 
 

 

 De Organizer, een plank voor het verzamelen van kleine  spulletjes als sleutels of ter decoratie.

 

 

 

 

 De Strackk Tablet Houder, waar de tablet ingezet kan  worden om  deze op te laden of om je recept vanaf te  lezen tijdens het koken.

 

 

 

 De Strackk Bekerhouder is ideaal in de badkamer en de  Strackk Kaarsenkandelaar geeft sfeer voor in de    woonkamer.

 

 

 

 

Strackk’s variaties

Strackk heeft meerdere variaties op de wandplank, zodat het de juiste functie kan vervullen voor elk interieur. Voor de keuken heeft Strackk verschillende planken, zoals het Strackk Wijnglazenrek om wijnglazen in te hangen, het Strackk Messenrek met magnetisch deel voor de keukenmessen en de Strackk Bordenstandaard met speciale gleuven voor het opbergen van borden.

 

De plank kan ook dienen als vervanger voor de kledingkast, namelijk met de Strackk Kledingrek. Deze heeft een speciale gleuf voor kleerhangers. Perfect als je minder ruimte hebt voor een kast en door het draagvermogen kan het genoeg kleding houden.  

 

Maar er zijn ook variaties van Strackk puur voor decoratie. Zo kan een boeket bloemen in de Strackk Vaas worden gezet en in de Strackk Badkamerspiegel past een spiegel naadloos in de daarvoor speciaal bestemde gleuf. De Strackk Skateboard is voor de jongenskamer, waar hij deze in kan hangen.

 

De Strackk plank is eenvoudig en snel te bevestigen door een meegeleverd profiel en waterpas. De variaties zijn te bestellen in elke gewenste afmeting, kleur of bedrukking. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Strackk

SOCIAL MEDIA Strackk

De ontwerper van de Strackk planken is Joep Melis. Hij komt uit een familiebedrijf die zijn sporen heeft verdiend in de metaal sector, waarbij vakmanschap en kwaliteit centraal staan. Deze achtergrond vormde Melis tot een gepassioneerd ondernemer met creatieve geest. De Strackk plank is ontstaan vanuit een behoefte. Melis was op zoek naar een mooie plank met draagvermogen en kwam er achter dat die nog niet bestond. De Strackk plank is het resultaat van zijn drive om tot een ideale oplossing te komen waarin esthetiek en toepasbaarheid samensmelten.