Voorjaar 2017Voorjaar 2017Voorjaar 2017Voorjaar 2017Voorjaar 2017
terug naar pressroom

Voorjaar 2017

Søstrene Grene's interieurcollectie voorjaar 2017

In de lichtstad Parijs hangt altijd een betoverende sfeer. Het is een plek waar dromen en ideeën over design alle vrijheid hebben. Dit weet Anna uit eigen ervaring, want zij heeft een semester aan een Parijse designschool gestudeerd. Tijdens dat semester kwam Clara uiteraard op bezoek. Gezamenlijk verkenden de gezusters de stad vanaf de rotanstoeltjes van diverse lokale bistro’s in de mooie straten van Parijs. En hoewel ze die herinneringen voor altijd bij zich dragen, weten de gezusters pas wanneer ze weer in het mooie Parijs zijn hoe betoverd ze zijn door de stad, met zijn prachtige architectuur en ongeëvenaarde elegantie. Daarom hebben de gezusters zich voor de nieuwe interieurcollectie laten inspireren door de Franse hoofdstad en de elegante Parijzenaren.

 

De lentesfeer in uw huis komt met kleur tot leven

De interieurcollectie voor het voorjaar is een combinatie van Parijse decadentie en Scandinavisch minimalisme. Maar ook een interessante mix van traditioneel en modern. Volgens Anna is het een eclectische collectie geworden die plezier uitstraalt, dankzij een combinatie van verschillende stijlen, tinten, patronen en structuren die samen een fantastisch geheel vormen. Dus kom onze nieuwe collectie ontdekken; u vindt er onder meer fascinerende verlichting, elegante stoelen en poefen, decoratieve planken en geraffineerde trolleys - perfect voor het creëren van een stilleven. Daarnaast hebben we diverse artikelen in zachte stoffen, keukenuitrusting, keramische vazen en kandelaars.

 

Alles in een prachtige harmonie van kleuren. Welkom in het nieuwe seizoen bij Søstrene Grene.

 

Belangrijk! Noot voor de pers:

We vragen u vriendelijk nog geen beeldmateriaal te gebruiken voor 16 februari - deze datum zal de catalogus wereldwijd gelanceerd worden.

Alle producten zijn vanaf 2 maart 2017 verkrijgbaar in de winkels en zolang de voorraad strekt. De poef en de stoel zijn vanaf 16 maart verkrijgbaar.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Najaarscollectie 2017
Opening Søstrene Grene Eindhoven
Kantoor en school 2017
Buitenleven 2017

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 125 winkels in 11 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met ethische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen, en zal nooit duurder zijn dan nodig is. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar dingen worden gemaakt en creativiteit wordt aangemoedigd.

Alle Søstrene Grene winkels in Nederland:

Amsterdam
Nieuwendijk 219
 
Den Bosch 
Orthenstraat 1-3
 
Den Haag
Spuistraat 46-48 
 
Groningen
Grote Markt 43-44 
 
Rotterdam
Hoogdtraat 183B
 
Zwolle
Melkmarkt 28

 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Enschede

H. J. van Heekplein 96-98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28