Christmas CollectionChristmas CollectionChristmas CollectionChristmas CollectionChristmas Collection
terug naar pressroom

Christmas Collection

Anna en Clara vieren kerst in kasteel Kronborg

Het verhaal van Søstrene Grene begint in de late nazomer van 1973 in Aarhus, Denemarken. Het is een verhaal over twee zussen, Anna en Clara Grene, die ijverig werken aan het maken van kleine, heldere veranderingen in het dagelijkse leven. Zoals Anna graag zegt: “Met een nieuwsgierige en creatieve geest kunnen zelfs de kleinste dingen schitterend worden.”

 

 De Scandinavische zussen werken met de interieurtrends van deze tijd  op hun eigen manier. Voor Anna en Clara is het van het grootste belang  dat de producten niet alleen nuttig en betaalbaar zijn, maar ook van  hoge, esthetische kwaliteit. Dit geeft ze het enthousiasme om kleine  decoratieve items en meubels te creëren.
 

 Kerst is de favoriete tijd van de zussen. Het is een periode van liefde  en een moment waarbij iedereen zijn best doet voor de mensen waar ze  om  geven. Ontdek de Christmas Collection van Søstrene Grene, waar  elementen van de Scandinavische natuur in geworteld liggen. De  collectie wordt gepresenteerd in de prachtige omgeving van kasteel  Kronborg, beroemd door de bekende woorden “To be, or not to be”. Er  zijn naast de nostalgische kerstklassiekers ook items met grafische en  moderne elementen te vinden, zodat er verschillende stijlen  gecombineerd kunnen worden voor een uniek kerstfeest met Søstrene  Grene.

 

De keuken is het hart van het huis – het is waar de familie en vrienden samenkomen. Om deze reden heeft Søstrene Grene een breed  assortiment aan keukengerei, van functionele keukenspullen tot mooi tafelgerei en servetten met prints.
 

In alle opzichten is Søstrene Grene gebaseerd op sterke familiewaarden. Vandaag, meer dan 40 jaar na de opening van de eerste winkel in 1973, is het nog steeds een familiebedrijf en nu onder toezicht van de twee broers Mikkel en Cresten Grene vanuit hun kantoren in Aarhus in Denemarken.
 

De warme en fantasierijke zielen van de twee zussen zijn terug te vinden in zelfs de kleinste creaties – de vreugde van het maken is enorm en geen detail is onbelangrijk. Elegantie en vrouwelijkheid zijn terug te zien in alle producten en brengen schoonheid aan het dagelijks leven. Met een grote passie ontwikkelen de zussen nieuwe designs in alle productcategorieën als interieur, kantoorartikelen, pakpapier, handwerk, kookgerei, servies en speelgoed voor kinderen.

 

De winkels krijgen elke week nieuwe producten en veel van deze zijn gelimiteerd verkrijgbaar. “Variëteit is de smaakmaker van het leven”, zoals Anna zegt, ook al zijn sommige items permanent in de winkels. De items zullen in verschillende weken verschijnen - van week 39 tot en met week 48.
 

Søstrene Grene wenst u een fijne Kerstdagen.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Najaarscollectie 2017
Opening Søstrene Grene Eindhoven
Kantoor en school 2017
Buitenleven 2017

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Alle Søstrene Grene winkels in Nederland:

Amsterdam
Nieuwendijk 219
 
Den Bosch 
Orthenstraat 1-3
 
Den Haag
Spuistraat 46-48 
 
Groningen
Grote Markt 43-44 
 
Rotterdam
Hoogdtraat 183B
 
Zwolle
Melkmarkt 28

 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Enschede

H. J. van Heekplein 96-98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28