Buitenleven 2017Buitenleven 2017Buitenleven 2017Buitenleven 2017Buitenleven 2017
terug naar pressroom

Buitenleven 2017

Søstrene Grene's Buitenleven 2017

Het is een zonnige zomerdag op een klein balkon en Anna en Clara genieten van hun zelfgemaakte limonade. Overal zien ze prachtige, bloeiende stadstuinen en nabijgelegen balkons om zich heen. Vanuit hun tuinstoel denken ze na over de groene oases die in de  afgelopen jaren midden in de stad zijn ontstaan. Ze zijn blij met deze trend en Anna wordt er zo door geïnspireerd dat de ideeën voor een nieuwe collectie spontaan opkomen. Later die dag vertelt Anna vol enthousiasme aan Clara dat ze een nieuwe, kleine buitencollectie wil samenstellen. En nu is die collectie eindelijk klaar.

 

Anna beschrijft de collectie als een spannende combinatie van speelse componenten met rustige, eenvoudige elementen. De collectie bestaat vooral uit  de kleuren groen, roze/terracotta en donkerblauw, en samen vormen ze een mooi middelpunt in uw tuin of op uw balkon.

 

Bekijk de nieuwe collectie, met onder meer elegante tuinstoelen en tafels, maar ook zitkussens en dekens. Verder vindt u verschillende balkonhangers en bloempotten in diverse frisse kleuren voor op het balkon. Anna heeft ook kleine details ontworpen die het geheel helemaal afmaken, zoals gezellige lantaarns, vazen en theelichthouders.


Welkom in het nieuwe seizoen bij Søstrene Grene

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Najaarscollectie 2017
Opening Søstrene Grene Eindhoven
Kantoor en school 2017
Opening Søstrene Grene Amersfoort

LINKS

Søstrene Grene

SOCIAL MEDIA Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 130 winkels in 12 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met esthetische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen en zal nooit duurder zijn dan nodig. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar vondsten worden gedaan en creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Amersfoort
Utrechtsestraat 49

Amsterdam
Nieuwendijk 219
 
Den Bosch 
Orthenstraat 1-3
 
Den Haag
Spuistraat 46-48 
 
Groningen
Grote Markt 43-44 
 
Rotterdam
Hoogdtraat 183B
 
Zwolle
Melkmarkt 28

 

Amsterdam

Nieuwendijk 219

 

Den Bosch 

Orthenstraat 1-3

 

Den Haag

Spuistraat 46-48 

 

Enschede

H. J. van Heekplein 96-98

 

Groningen

Grote Markt 43-44 

 

Nijmegen

Ziekerstraat 40-44

 

Rotterdam

Hoogstraat 183B

 

Zwolle

Melkmarkt 28