senz° Automatic Deluxe 2017senz° Automatic Deluxe 2017senz° Automatic Deluxe 2017senz° Automatic Deluxe 2017
terug naar pressroom

senz° Automatic Deluxe 2017

Back to work

Senz komt met een vernieuwde Automatic Deluxe paraplu. Een zwart design met lederen handvat geeft een luxe look aan de paraplu, het is een absolute must voor de herfst. 
 
Na een redesign van de paraplu is hij helemaal aangepast aan je wensen. Door de nieuwe technieken is hij sterker dan ooit en handiger in gebruik. De Nederlandse stormen kunnen met gemak stijlvol getrotseerd worden met de Automatic Deluxe.  
De senz paraplu bevat een nieuwe Super Dry Coting, waardoor hij ultra snel droog is. Hij is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen.  Ideaal voor naar je werk.  
De paraplu heeft een simple, sophisticated en clean uitstraling door het geheel zwarte design. Door de eenvoud van de paraplu is hij ideaal om overal bij te dragen. Het is een ** verlengstuk van je outfit. 
 
 
 
 

Senz komt met een vernieuwde Automatic Deluxe paraplu. Een zwart design met lederen handvat geeft een luxe look aan de paraplu en aan jouw outfit. Helemaal stijlvol back to work.

 
Na een redesign van de paraplu is hij aangepast aan je wensen. Door de nieuwe technieken is hij sterker dan ooit en handiger in gebruik. De Nederlandse regenbuien kunnen met gemak stijlvol getrotseerd worden met de Automatic Deluxe. 
 
De senz paraplu bevat een nieuwe Super Dry Coting, waardoor hij ultra snel droog is. Hij is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen.  Ideaal voor naar je werk.  
 
De paraplu heeft een simple, sophisticated en clean uitstraling door het geheel zwarte design. Door de eenvoud van de paraplu is hij ideaal om overal bij te dragen. Het is een verlengstuk van je outfit. 
 
De Automatic Deluxe is vanaf nu verkrijgbaar voor 
 
 
 
 
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Stagiaire 1 Simply
simply@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Feestdagencollectie 2017
senz° paraplu's met UPF50+ coating
Senz° In Motion / Imagine Herfst 2017 Collectie
Senz° Sunny Side Up / Summer 2017 Collectie

LINKS

SOCIAL MEDIA Senz