SALSA SHOP breidt uit!SALSA SHOP breidt uit!SALSA SHOP breidt uit!SALSA SHOP breidt uit!
terug naar pressroom

SALSA SHOP breidt uit!

#holysalsa wat een jaar! In de zomer van 2014 opende de eerste SALSA SHOP haar keuken aan de Amstelstraat, en werd direct hot ontvangen door ons Amsterdammers. Zoals beloofd, wisten de jongens en meisjes van SALSA SHOP een nieuw concept te introduceren; “good food fast”.  Bij de lunch staat er elke dag nog een rij tot buiten, en de reviews liegen er niet om; dit is de meest verse en beste Mexicaan van Amsterdam.
 
Nu is de Pijp de sigaar
 
Op het kenmerkende “trechter” stuk tussen het Marie-Heineken plein en de Heinekenbrouwerij opent SALSA SHOP begin november haar tweede restaurant. Met de hulp van het architecten team van de NICEMAKERS (bekend van Hoxton, Chapter 21 en SLA) wordt deze ruime locatie stoer – met extra salsa – omgebouwd tot de nieuwe hotspot van de Pijp.  
 
Op zaterdag 7 november 2015 opent SALSA SHOP Ferdinand Bolstraat nr. 1. Een goede gelegenheid om alles van de kaart te proberen, want alle burrito's, tacos en salades zijn op deze dag € 1,-. 

#HOLYSALSA, wat een jaar! In 2014 begon de ‘SALSA-story’ toen een stukje Mexico in Amsterdam werd geintroduceerd. Velen vielen direct voor de verse, heerlijke burrito’s, salades en taco’s. Amsterdam werd SALSA-loving! En waar de SALSA SHOP haar ogen niet sluit voor de feedback van hun fans, kondigen zij met trots de officiële opening van de tweede locatie in De Pijp, Amsterdam, aan!

 

Bij SALSA SHOP stel je zelf je burrito’s, salades en taco’s samen met de meest smaakvolle en natuurlijke ingrediënten. Deze filosofie noemen zij: ’Good Food, Fast!’

Vanuit deze filosofie worden de beste Mexicaanse maaltijden geserveerd en leggen zij een nieuwe standaard voor fast food. De maaltijden zijn vers (elke morgen vers bereid) en de kwaliteit is - from what we hear - amazing. Het menu is zo simpel mogelijk opgesteld, waarbij ze hun klanten meenemen in een aantal stappen (van basis, filling, toppings, salsas, en drankjes tot check-out) om sámen een eigen huisgemaakte maaltijd van SALSA SHOP samen te stellen.

 

Voor meer informatie, bezoek de website (www.salsashop.com).

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Website SALSA SHOP

SOCIAL MEDIA Salsa Shop

Opening 14 november
 

De SALSA SHOP verwelkomt je graag op zaterdag 14 november om 13.00 uur bij de opening van de nieuwe SALSA SHOP op de Ferdinand Bolstraat 1, waar je je kunt laten verrassen door de FRESH MEXICAN KITCHEN!