Proud24Proud24Proud24Proud24
terug naar pressroom

Proud24

Spring/Summer 2015

De keuze in nachtkleding is snel gemaakt; comfortabel of sexy. Maar waarom bestaat er eigenlijk geen middenweg? Proud24 combineert comfortabel met een stijlvolle look.

De modellen van Proud24 vallen soepel en vrouwelijk langs het lijf. Er bevinden zich bovendien geen labels in de tunieken, dus geen gekriebel meer in de nek. De designs hebben een bohemien look en zijn gemaakt van zachte katoen.

 

Met Proud24 kom je ‘s nachts optimaal tot je recht zonder concessies te hoeven doen aan comfort.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

New Collection

LINKS

Website Proud24

SOCIAL MEDIA Proud24

Over Proud24

Aantrekkelijke nachtmode

In nachtmode voor vrouwen valt veel te weinig te kiezen. Het aanbod was tot nu toe ofwel  gericht op comfort, ofwel op het benadrukken van een sexy uiterlijk. Nou is dat natuurlijk allebei belangrijk; dus waarom niet beide eigenschappen combineren in leuke nachtmode? Dat is precies wat Proud24 biedt. Comfortabel en mooie nachtmode waarmee je niet “under dressed” bent en tegelijkertijd iets leuks aan hebt. Jij komt optimaal tot je recht zonder concessies te hoeven doen aan comfort.

 

Comfortabel én aantrekkelijk

Een goed gevoel is alles. Jij wilt je lekker voelen in fijne kleren en je tegelijkertijd zeker voelen over je uiterlijk. Met die gedachte is de nachtmode van Proud24 ontworpen. Je trekt iets aan dat prettig aanvoelt en waarin je je lekker invoelt. Iets waarmee je de complimenten van je partner krijgt, zonder al te gek te hoeven doen. Alle nachtmode van Proud24 is vervaardigd uit zacht katoen dat heerlijk aanvoelt. Met  stijlvolle designs waarborgt Proud24 dat je je er, ook  ’s nachts, altijd prettig in voelt.

Nachtmode van proud24 is comfortabel, aantrekkelijk en daarom leuk om te krijgen en dus ook leuk om te geven. 

Verkooppunten

De collectie van Proud24 is vanaf februari online te koop via:

www.proud24.com