New CollectionNew CollectionNew CollectionNew CollectionNew Collection
terug naar pressroom

New Collection

Comfort meets Chique

De Proud24 collectie is dit seizoen twee nieuwe designs rijker. Beide ontwerpen kenmerken zich wederom door elegantie en sexy enerzijds en anderzijds door comfort. Zowel de Lace dress als de Sophie dress zijn ook perfect voor een warme nazomer dag door hun beach elegance.

 

Lace dress
Dit ivoorkleurige design  heeft een bohemian chique uitstraling en is gemaakt van heerlijk soepel vallende zachte viscose, waardoor je deze tuniek heel comfortabel draagt. De vrouwelijke belijningen en het gebruik van twee verschillende soorten kant maken dat iedere vrouw er zich aantrekkelijk in zal voelen.

 

Sophie dress
De Sophie tuniek verschilt van alle tunieken die we kennen van Proud24. Het ontwerp heeft een ronde, enigszins diepe halslijn en een bat sleeve, waardoor deze elegant in een vloeiende lijn langs het lichaam valt. De Sophie dress is gemaakt van zachte jersey en heeft daardoor een stylish comfort look en is verkrijgbaar in de kleuren licht grijs en zwart.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Proud24

LINKS

Proud24

SOCIAL MEDIA Proud24

Comfortabel én aantrekkelijk

In nachtmode voor vrouwen valt veel te weinig te kiezen. Het aanbod was tot nu toe ofwel gericht op comfort, ofwel op het benadrukken van een sexy uiterlijk. Nu is dat natuurlijk allebei belangrijk; dus waarom niet beide eigenschappen combineren in nachtmode? Dat is precies wat Proud24 biedt. Comfortabele en mooie nachtmode waarmee je niet “underdressed” bent en waar je je tegelijkertijd goed in voelt. Iets waarmee je de complimenten van je partner krijgt, zonder al te gek te hoeven doen. Alle nachtmode van Proud24 is vervaardigd uit zacht katoen dat heerlijk aanvoelt. Leuk om te krijgen en leuk om te geven.

 

Neem een kijkje op de website: www.proud24.com