Spring/Summer Collection 2017Spring/Summer Collection 2017Spring/Summer Collection 2017Spring/Summer Collection 2017
terug naar pressroom

Spring/Summer Collection 2017

“Authentieke kledingstukken ontworpen voor de onafhankelijke vrouw”
 

De filosofie van Milla Amsterdam is geboren uit haar liefde voor mode en details. Milla is een merk dat bekend staat om haar statement look gecombineerd met easy to wear casuals. Centraal staat de combinatie van vrouwelijke stukken met een stoere en casual touch. Alle items uit de collecties zijn gemakkelijk te combineren en hebben een uitstraling die de unieke identiteit van de vrouw onderstreept.

 

De inspiratie voor de Spring collectie komt uit de beauty industrie: essentials in zachte nude tinten gemaakt van rijke materialen. De nude en roze tinten zijn contrasterend in combinatie met de stoere en sportieve details. De kleuren off white en grijs maken de collectie compleet voor de everyday look.
 

In het Summer gedeelte van de collectie spelen zachte tinten wederom een prominente rol; warme pastels gaan samen met Milla’s unieke Summer Tropics print. Gecombineerd zorgen kleuren en prints voor een statement look tijdens de warme zomermaanden.
 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Milla Amsterdam Fall/Winter 2017
Powdery Pastels

LINKS

Website Milla Amsterdam

SOCIAL MEDIA Milla Amsterdam

Over Milla
​Milla Amsterdam is een fashion label opgericht in 2014, dat staat voor het samenbrengen van contrasten in haar collecties. Onze identiteit staat voor de combinatie tussen vrouwelijk en stoer, waarbij we geïnspireerd zijn door de contrasten uit de wereld. Resultaat: een fashion lifestyle die identiteit geeft aan jouw voorkomen.

 

Wij vinden dat elke vrouw er verzorgd uit kan zien, op welk moment van de dag dan ook. Geen haute couture, maar draagbaar en toch altijd vernieuwend. Kleding waar een vrouw zich lekker in voelt. Milla Amsterdam brengt zes collecties per jaar, die we met het team ontwikkelen vanuit ons kantoor in het hart van Amsterdam. Onze filosofie is onze liefde voor mode, details en persoonlijke service. Milla Amsterdam heeft de ambitie om internationaal uit te groeien tot een gevestigd fashion- & lifestylemerk, en momenteel zijn wij in 120 winkels te verkrijgen in Nederland en België.