Powdery PastelsPowdery PastelsPowdery Pastels
terug naar pressroom

Powdery Pastels

Door het koude weer beseffen we het ons nog niet altijd, maar we zijn toch echt hard op weg naar de lente. Tijd voor een frisse wind door je garderobe waarin er weer ruimte is voor fijne pasteltinten. De S/S’17 collectie van Milla Amsterdam is doordrenkt van poederzachte items uitgevoerd in zachtroze, lichtpaars en mintgroen. Dit gecombineerd met stoffen die vederzacht aanvoelen op de huid, is de overgang naar warmer weer meer dan comfortabel te noemen. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Milla Amsterdam Fall/Winter 2017
Spring/Summer Collection 2017

LINKS

Website Milla Amsterdam

SOCIAL MEDIA Milla Amsterdam

Over Milla
​Milla Amsterdam is een fashion label opgericht in 2014, dat staat voor het samenbrengen van contrasten in haar collecties. Onze identiteit staat voor de combinatie tussen vrouwelijk en stoer, waarbij we geïnspireerd zijn door de contrasten uit de wereld. Resultaat: een fashion lifestyle die identiteit geeft aan jouw voorkomen.

 

Wij vinden dat elke vrouw er verzorgd uit kan zien, op welk moment van de dag dan ook. Geen haute couture, maar draagbaar en toch altijd vernieuwend. Kleding waar een vrouw zich lekker in voelt. Milla Amsterdam brengt zes collecties per jaar, die we met het team ontwikkelen vanuit ons kantoor in het hart van Amsterdam. Onze filosofie is onze liefde voor mode, details en persoonlijke service. Milla Amsterdam heeft de ambitie om internationaal uit te groeien tot een gevestigd fashion- & lifestylemerk, en momenteel zijn wij in 120 winkels te verkrijgen in Nederland en België.