Milla Amsterdam Fall/Winter 2017 Milla Amsterdam Fall/Winter 2017 Milla Amsterdam Fall/Winter 2017
terug naar pressroom

Milla Amsterdam Fall/Winter 2017

Milla Amsterdam is helemaal klaar voor het aankomende herfst/winter seizoen met 2 verrassende collecties.

 

Voor pre-fall (juni 2017) is inspiratie gehaald uit het balletwereld met een sporty-chique vibe. We zien mooie basics in zachte materialen met een sportieve edge waarin de kleuren zwart en wit worden afgewisseld met lavendel en roze.

 

De main winter collectie (augustus 2017) laat een contrast zien tussen romantische en edgy military inspired items. Zachte nude tinten en aardse kleuren worden gecombineerd met bloemenprints en opvallende details voor een collectie met meerdere all-time-favourites

Voor pre-fall (verkrijgbaar vanaf juni 2017) is inspiratie gehaald uit het balletwereld met een sporty-chique vibe. Mooie basics in zachte materialen met een sportieve edge waarin de kleuren zwart en wit worden afgewisseld met lavendel en roze.

 

De main winter collectie (augustus 2017) laat een contrast zien tussen romantische en edgy military inspired items. Zachte nude tinten en aardse kleuren worden gecombineerd met bloemenprints en opvallende details voor een collectie met meerdere all-time-favourites. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Powdery Pastels
Spring/Summer Collection 2017

LINKS

SOCIAL MEDIA Milla Amsterdam

Over Milla
​Milla Amsterdam is een fashion label opgericht in 2014, dat staat voor het samenbrengen van contrasten in haar collecties. Onze identiteit staat voor de combinatie tussen vrouwelijk en stoer, waarbij we geïnspireerd zijn door de contrasten uit de wereld. Resultaat: een fashion lifestyle die identiteit geeft aan jouw voorkomen.

 

Wij vinden dat elke vrouw er verzorgd uit kan zien, op welk moment van de dag dan ook. Geen haute couture, maar draagbaar en toch altijd vernieuwend. Kleding waar een vrouw zich lekker in voelt. Milla Amsterdam brengt zes collecties per jaar, die we met het team ontwikkelen vanuit ons kantoor in het hart van Amsterdam. Onze filosofie is onze liefde voor mode, details en persoonlijke service. Milla Amsterdam heeft de ambitie om internationaal uit te groeien tot een gevestigd fashion- & lifestylemerk, en momenteel zijn wij in 120 winkels te verkrijgen in Nederland en België.