Meet MaiQMeet MaiQMeet MaiQMeet MaiQMeet MaiQ
terug naar pressroom

Meet MaiQ

Meet MaiQ

MaiQ is een stoer accessoire en tassenmerk van handgeweven stoffen zoals ambachtelijke cactus zijde, gecombineerd met leren accenten. Maaike Kobossen, de eigenaresse, heeft zich laten inspireren door het Marokkaanse landschap waar ze tevens de stoffen vandaan haalt.

 

De items van MaiQ kenmerken zich door het opvallende materiaalgebruik en de vrouwelijke statements die hierbij komen kijken. Zo zijn de tassen stoer & vrouwelijk, praktisch & elegant maar tegelijkertijd ook kleurrijk en stijlvol.

 

Kwaliteit, comfort en stijl zijn de drie pijlers waar het om draait bij MaiQ. De persoonlijkheid van de vrouw is hierbij belangrijk want iedereen is uniQue. Zo ook de tassen: van iedere tas is er maar één, wat elke tas uniQue maakt. “Aan elk ontwerp is net zolang geschaafd totdat ieder puntje op de i stond.” aldus Maaike Kobossen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

MaiQ tassen
Interieur

LINKS

Website MaiQ

SOCIAL MEDIA MaiQ

Over MaiQ

Kwaliteit, comfort en stijl. Daar draait het om bij MaiQ. Aan de stevige hengsels, de dubbele stiksels, sterke ritsen, handige sluitingen en vakken kun je zien dat ze zijn ontworpen voor langdurig en dagelijks gebruik.

 

De tassen zijn gemaakt van one-of-a-kind handgeweven kleden, ieder met een eigen patroon en kleurencombinatie. De geweven draad wordt gemaakt van de vezels van een cactus. Dit alles geeft een mooie structuur en prachtige warme kleuren.

 

MaiQ is opgezet door Maaike Kobossen. Al enige tijd liep ze rond met het idee een eigen tassenlabel te beginnen. Toen zij tijdens een vakantie tegen de geweven stoffen aanliep viel het kwartje. Stapje voor stapje ontwikkelde ze de verschillende modellen en zette ze de productie op. Daarmee ging ze niet over een nacht ijs, het moest de perfecte tas worden. Van iedere tas is er maar één, dus noemen we ze met recht uniQue.

 

Voor meer informatie kijk op de website www.maiq.nl

Verkooppunten

Webshop MaiQ:

www.maiq.nl

 

Verkoopadressen MaiQ Nederland:

Amsterdam - Gr&Acht

Amsterdam- The walk in closet

Amsterdam - WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Amsterdam - Eland&Gracht

Amsterdam- Gilian Originals

Bussum- Fou de Foot

Heemstede - Echt

Rotterdam - VOS Schoenen

 

Overige webshops:

www.storesconnect.nl

www.damestassenenzo.nl

www.flavourites.nl