MaiQ tassenMaiQ tassenMaiQ tassenMaiQ tassenMaiQ tassenMaiQ tassenMaiQ tassen
terug naar pressroom

MaiQ tassen

Working Girl Bag

Het vinden van dé perfecte werktas vergt de nodige aandacht. Hij moet functioneel zijn, kwalitatief en ook niet onbelangrijk: de finishing touch van je professionele look. Elke dag stop je je tas vol met onder andere notebooks, documenten en je laptop. Ook na werktijd brengt hij vaak nog de nodige uurtjes door in restaurants en cafés. Kortom: het moet een fashionable tas zijn die tegen een stootje kan en de ruimte biedt voor al je spullen. De one-of-a-kind, professionele en kleurrijke tassen van MaiQ bieden dé uitkomst! 

 

De modellen van MaiQ zijn groot genoeg voor je documenten en laptop en door de verschillende vakjes voor je telefoon, sleutels en andere items is de tas zeer functioneel. De tassen sluiten met een rits en flap, zodat je gemakkelijk bij de inhoud kunt. Stevige hengsels, dubbele stiksels en sterke ritsen maken dat de tassen zeer geschikt zijn voor veelvuldig dagelijks gebruik.  Fijne bijkomstigheid: hoe meer je de tas gebruikt, des te mooier hij wordt.

 

Alle tassen zijn gemaakt van one-of-a-kind handgeweven kleden bestaande uit vezels van een cactus, met ieder een eigen kleurencombinatie en patroon. De leren afwerking geeft de tassen stevigheid en cachet. Kwaliteit, comfort en stijl, daar draait het om bij MaiQ.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Interieur
Meet MaiQ

LINKS

Website MaiQ

SOCIAL MEDIA MaiQ

Over MaiQ

MaiQ is opgericht door Maaike Kobossen. Nadat zij jarenlang carrière heeft gemaakt in de financiële sector is ze een eigen tassen- en interieurlabel begonnen. Toen zij tijdens een vakantie tegen de geweven stoffen aanliep viel het kwartje. Stapje voor stapje ontwikkelde ze de verschillende modellen en zette ze de productie op. Daarmee ging ze niet over een nacht ijs, het moest de perfecte tas worden. Van ieder item is er maar één, dus zijn ze met recht uniQue te noemen.

Verkooppunten

MaiQ wordt internationaal verkocht. Het merk heeft verkooppunten in Nederland, de Verenigde Staten, Zwitserland en Ibiza.

Ook is MaiQ verkrijgbaar via verschillende webshops, waaronder www.maiq.nl.

Kijk op de site voor de verkooppunten.