InterieurInterieurInterieurInterieurInterieurInterieurInterieur
terug naar pressroom

Interieur

Kussens en vloerkleden van cactuszijde

Niets is zo veranderlijk als ons interieur. De verandering van de seizoenen doet ons verlangen naar een opfrisser van huis en haard.  Met slechts een paar kleine aanpassingen kun je in een handomdraai je huis een nieuwe look geven. 

 

De vloerkleden en sierkussens van MaiQ Living brengen verrassende accenten aan in je interieur. Prachtige warme kleuren worden gecombineerd met stoere materialen. De kussens en vloerkleden worden gemaakt van one-of-a-kind handgeweven kleden van cactuszijde. Van elk item is er maar één, dus noemen we ze met recht uniQue. De bruin lederen accenten maken het geheel af. Kwaliteit, comfort en stijl, daar draait het om bij MaiQ.

 

          

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

MaiQ tassen
Meet MaiQ

LINKS

Website MaiQ

SOCIAL MEDIA MaiQ

Over MaiQ

MaiQ is opgericht door Maaike Kobossen. Nadat zij jarenlang carrière heeft gemaakt in de financiële sector is ze een eigen tassen- en interieurlabel begonnen. Toen zij tijdens een vakantie tegen de geweven stoffen aanliep viel het kwartje. Stapje voor stapje ontwikkelde ze de verschillende modellen en zette ze de productie op. Daarmee ging ze niet over een nacht ijs, het moest perfect worden. Van ieder item is er maar één, dus zijn ze met recht uniQue te noemen.

Verkooppunten

MaiQ wordt internationaal verkocht. Het merk heeft verkooppunten in Nederland, de Verenigde Staten, Zwitserland en Ibiza.

Ook is MaiQ verkrijgbaar via verschillende webshops, waaronder www.maiq.nl.

Kijk op de site voor de verkooppunten.