Workwear Icons van L.K.BennettWorkwear Icons van L.K.BennettWorkwear Icons van L.K.Bennett
terug naar pressroom

Workwear Icons van L.K.Bennett

Workwear Icons van L.K.Bennett is een capsule collection van schoenen, ready-to-wear items en bijhorende accessoires die samen zorgen voor een total work look. De collectie is vanaf nu in winkels en online verkrijgbaar.

 

De Workwear Icons collectie is als eigentijds te beschrijven en elk item is een multifunctionele toevoeging aan de garderobe van elke working lady die zowel op kantoor als daarbuiten vertoeft.

 

De ready-to-wear items zijn een tijdloze blauwe wollen jas (Della, €495), een crèmekleurige zijden blouse (Vivi, €215), de ideale Little Black Dress (Indina, €325) en een stoere zwarte blazer (Ursula, €445) die met alles te combineren is.

 

In de schoenencollectie komen elegante stijlen terug: de monochrome hak (Laylah, €325), de blokhak (Maddison, €265) en voor de forensen is er de velvet sneaker (Berty, €195) om mee af te wisselen.

 

Het paradepaardje van de handtassen (Ada, €335) heeft een verstelbaar riempje waardoor het te gebruiken is als schoudertas op kantoor én als elegante clutch na de kantooruren. Gemaakt van luxe Merlot croco-reliëf leer en geïnspireerd op en made in Italië, is deze tas een perfect bureau-tot-etentje metgezel. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Website L.K.Bennett

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

over L.K.Bennett

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, luxe modemerk met mooie, elegante en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires die allen ontworpen worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.

 

L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te veroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk uit zich in de opvallende collecties met kleuren en prints uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Wereldwijd wordt het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor de stijlbewuste vrouw. L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op www.lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.