The Wedding CollectionThe Wedding CollectionThe Wedding Collection
terug naar pressroom

The Wedding Collection

De L.K.Bennett Wedding Collectie

L.K.Bennett heeft voor deze zomer een collectie ontworpen die zeer geschikt is voor huwelijken. Niet alleen de schoenen uit de collectie kunnen gedragen worden door de bruid zelf, maar er is ook een mooie collectie jurkjes en rokken voor de moeder van de bruid en de gasten. De schoenen uit de collectie zijn gemaakt van mooie materialen, zoals zacht gehaakte glitterstof, wit kant, ivoorkleurig leer en nude strikken.

 

Opvallende schoenen zijn de Carrie en Fiore, met een delicate, maar toch opvallende bloemen strik in een verbluffend nude. Er is een look voor iedereen en voor ieder moment, van ceremonie tot feest. Zo bestaat de collectie ook uit een aantal elegante flatjes, perfect voor een strandhuwelijk of bohemian ride.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Website L.K.Bennett

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

Over L.K.Bennett

Het Britse L.K.Bennett is een toonaangevend modelabel dat zich kenmerkt door de moderne mix van vrouwelijkheid, kleur en stijl. De collectie van schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires spreekt vrouwen aan die op zoek zijn naar een garderobe die perfect past bij iedere gelegenheid.

 

Het modelabel is in 1990 opgericht door Linda Bennett in Londen en is bekend geworden door haar kenmerkende ‘Kitten Heel’. Het luxe label, dat bij royalty en modebewuste vrouwen geliefd is vanwege de vrouwelijke schoenencollectie, lanceerde in 1998 haar eerste ready-to-wear collectie. 

 

Tien jaar later, heeft het merk een enorme stap gezet met Robert Bensoussan, mede-oprichter van Sirius Equity en Phoenix Equity Partners. Zij investeerden in L.K.Bennett om zo de continue groei van het modelabel te waarborgen. Benssousan is als CEO werkzaam geweest bij verschillende toonaangevende modelabels zoals Jimmy Choo en Christian Lacroix. Tegenwoordig is Bensoussan CEO van L.K.Bennett.

 

L.K.Bennett is een merk met een luxe twist, waarbij de kenmerkende signatuur blijft bestaan dankzij een in-house ontwerpteam. Zij creëren keer op keer looks die de constant groeiende klantenkring blijven aanspreken.

 

L.K.Bennett is via de detail-en groothandel aanwezig op de belangrijkste internationale markten, waaronder Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Daarnaast is het merk verkrijgbaar op 135 branded locaties over de hele wereld, waaronder 88 locaties in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en online via lkbennett.com.  

Verkooppunten

De collectie van L.K.Bennett is te koop bij de shop-in-shop van de Bijenkorf, in:
Amsterdam

En online via www.debijenkorf.nl en www.lkbennett.com