The SeasonThe SeasonThe SeasonThe SeasonThe Season
terug naar pressroom

The Season

Het is inmiddels al mei en dit betekent dat het seizoen van mooie feestjes en events weer van start is gegaan. The Season van L.K.Bennett bevat de beste items van de L.K.Bennett event-wear collectie voor de zomer. Denk hierbij aan bruiloften, tuinfeestjes en andere zomer evenementen. De collectie bevat niet alleen mooie jurken en A-line midi rokken, maar ook geweldige clutches en schoenen om een outfit mee af te maken. The Season bestaat uit mooie prints geïnspireerd door bloemen op luchtige maar ook getailleerde silhouetten. De belangrijkste kleuren die naar voren komen zijn zachtroze, blauw en geel en zorgen gelijk voor het ultieme zomergevoel. 
Alle producten zijn vanaf 18 Mei te koop bij de shop-in-shops van de Bijenkorf, in het filiaal van Amsterdam. En online via www.debijenkorf.nl en www.lkbennett.com

Het is al weer mei en dit betekent dat het seizoen van huwelijken, tuinfeesten en zomerse events weer van start is gegaan. The Season collectie van L.K.Bennett bevat de beste items in event-wear voor voorjaar en zomer. De collectie bevat niet alleen mooie jurken en A-lijn midi rokken, maar ook geweldige clutches en schoenen om een outfit mee af te maken. The Season laat schitterende bloemenprints zien in luchtige maar ook getailleerde silhouetten. De belangrijkste kleuren die naar voren komen zijn zachtroze, wit, blauw en geel die meteen zorgen voor hét ultieme zomergevoel.

 

#TheSeasonbyLKB

 

L.K.Bennett is verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en online via www.debijenkorf.nl en www.lkbennett.com.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Website L.K.Bennett

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, luxe​​ modemerk met mooi​e​,

elegante​ en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear​​, tassen en accessoires die allen ontworpen ​worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.

 

L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te verroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk uit zich in de opvallende​ ​collecties ​met kleur​en​ en print​s​ uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. ​Wereldwijd wordt ​het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor ​de ​stijlbewuste vrouw. ​L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op ​www.​lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.