Spring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The SatorialistSpring/Summer 2016 shot by The Satorialist
terug naar pressroom

Spring/Summer 2016 shot by The Satorialist

L.K.Bennett onthult hun Spring/Summer 2016 campagne.

#LKBstreetchic

L.K.Bennett is verheugd om de laatste beelden van hun Spring/Summer 2016 campagne te onthullen, in samenwerking met de fotograaf Scott Schuman en Tank’s hoofd moderedacteur, Caroline Issa.

 

Het thema van de campagne is verschoven van de iconische landschappen van London naar de opvallende straten van Shoreditch, wat ook een weerspiegeling is van de verhuizing van het hoofdkantoor van het bedrijf van een herenhuis naar een omgebouwde kledingfabriek in East London. De campagne laat het product tot leven te zien komen in de straten van London. Dit resulteert in 6 street style images die een reflectie zijn van Scott’s naturalistische werk in The Sartorialist.

 

“Scott en Caroline hebben echt verstand van de vrouw die L.K.Bennett representeert, en het is geweldig om te zien hoe de collectie wordt tentoongesteld in iconische nieuwe gedeeltes van London waar ook dagelijks ontwerpers geïnspireerd worden”.  Robert Bensoussan, Chief Executive – L.K.Bennett

 

“Ik werk nu al een aantal jaren samen met L.K.Bennett en daarnaast ken ik Scott al veel langer waardoor het creatieve proces als van nature kwam voor mij. Voor de samenwerking van onze tweede collectie, wilden Tank en Scott voortbouwen op de energie van de herfst campagne en wilden ze vooral de Londense visie van urban chic die L.K.Bennett heeft, aan een breder publiek tentoonstellen. De manier waarop L.K.Bennett mode ziet gebeurt op een uniek Engelse manier, en in deze campagne willen ze de 'Ease back into Elegance' krijgen." 
- Caroline Issa

 

De Spring/Summer collectie is nu verkrijgbaar in de winkels en online op Ikbennett.com.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Website L.K.Bennett

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett