Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.BennettNieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.BennettNieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
terug naar pressroom

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett

L.K.Bennett, het Britse luxe high street merk presenteert met trots de Spring/Summer ’17 campagne met als decor het in London nieuw heropende Design Museum, gelegen aan Kensigton High Street. L.K.Bennett was de eerste die een modecampagne heeft mogen fotograferen bij deze bezienswaardigheid welke is getransformeerd door de minimalistische architect John Pawson.

 

Het opvallende bouwwerk van het museum weerkaatst L.K.Bennett’s creatieve visie voor dit seizoen en is op een verfijnde manier op beeld gezet door fotografe Lena C. Emery. Samen met Caroline Issa’s zelfverzekerde styling, omarmt Lena’s vrouwelijke invloed de elegantie van de collectie en markeert het de terugkomst van een vrouwelijke fotografe voor L.K.Bennett’s seasonal campagne.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury
Autumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max Farago

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

Over L.K.Bennett

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, luxe modemerk met mooie, elegante en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires die allen ontworpen worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.

 

L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te veroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk uit zich in de opvallende collecties met kleuren en prints uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Wereldwijd wordt het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor de stijlbewuste vrouw. L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op www.lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.

 

Over Lena C. Emery

De in Duitsland geboren fotografe Lena C. Emery is opgegroeid in Singapore en studeerde Fine Arts aan Parsons School of Art & Design in Parijs. Na haar studie verhuisde zij weer naar Berlijn om als freelance grafisch designer te werken.

 

Emery rolde geleidelijk in het vak als fotografe nadat zij in 2012 was verhuisd naar London. Haar internationale opvoeding is sterk terug te zien in haar werk, daar waar haar unieke weergave van kleur en sensitiviteit van thema’s variëren van moderne architectuur naar de manier waarop wij de vrouw zien en observeren, hebben haar vroege erkenning verdiend.

Haar werk is gepubliceerd in The New York Times, WSJ. Magazine, i-D, Interview, en POP.