Goed gestreeptGoed gestreeptGoed gestreeptGoed gestreeptGoed gestreept
terug naar pressroom

Goed gestreept

Strepen: een print die nooit uit de mode raakt. Van links naar rechts, van boven naar beneden, zwart/wit of gekleurd, het kan allemaal! Al jaren is de streep niet uit het modebeeld weg te denken. Strepen kunnen op zoveel verschillende manieren gedragen worden en L.K.Bennett heeft meer dan genoeg gestreepte items in de collectie om eindeloos te kunnen variëren. Onderstaande items kunnen meer inspiratie bieden. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
customer@inforitus.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, 
luxe​​ modemerk met mooi​e​, elegante​ en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear​​, tassen en accessoires die allen ontworpen ​worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.
 
L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te verroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk
uit zich in de opvallende​ ​collecties ​met kleur​en​ en print​s​ uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. ​Wereldwijd wordt ​het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor ​de ​stijlbewuste vrouw. ​L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op ​www.​lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, luxe​​ modemerk met mooi​e​, elegante​ en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear​​, tassen en accessoires die allen ontworpen ​worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.

 

L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te verroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk uit zich in de opvallende​ ​collecties ​met kleur​en​ en print​s​ uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. ​Wereldwijd wordt ​het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor ​de ​stijlbewuste vrouw. ​L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op ​www.​lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.