Autumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max FaragoAutumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max FaragoAutumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max FaragoAutumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max FaragoAutumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max Farago
terug naar pressroom

Autumn/Winter 2016 campagne gefotografeerd door Max Farago

“Max en Caroline hebben geweldige beelden gecreëerd die de moderniteit en de vrouwelijkheid van de collectie tentoonstellen. Dit laatste vormt bij L.K.Bennett de basis voor alles wat we doen.” – Robert Bensoussan, Chief Executive, L.K.Bennett
 
London, 27 Juni 2016 -  Het Britse, toegankelijke luxe modemerk L.K.Bennett is verheugd om de Autumn/Winter 2016 campagne te onthullen,  geschoten bij de Grade I listed Royal College of Physicians in Regents Park London. De moderne lijnen van dit historische gebouw passen perfect bij de vrouwelijkheid van de collectie.
 
L.K.Bennett blijft haar inspiratie halen uit de jaren 70; een trenchcoat van suède in een koel Persian blue, blokhakken in fluwelen bloemenprints en lange midi jurken in bohemian style zijn slechts een aantal van de key looks voor Autumn/Winter 2016.   Verder zijn een vissengraat pantalon met wijde pijp, dé perfecte lange navy winterjas en fijngebreide jurken voorbeelden van items die behoren tot de eigentijdse werkkleding van de collectie. 
 
Dilhouetten zorgen voor moderniteit, terwijl de stoffen rijkheid laten zien in kleuren, texturen en prints. Details staan centraal bij de accessoires met subtiel geborduurde over the knee laarzen, een cross body bag met parels en het gebruik van power metal hardware bij zowel de tassen als de schoenen.
 

“Max en Caroline hebben geweldige beelden gecreëerd die de moderniteit en de vrouwelijkheid van de collectie laten zien. Dit laatste vormt bij L.K.Bennett de basis voor alles wat we doen.” – Robert Bensoussan, Chief Executive, L.K.Bennett

 

Het Britse, toegankelijke luxe modemerk L.K.Bennett onthult met trots haar Autumn/Winter 2016 campagne, geschoten bij het Grade I listed Royal College of Physicians in Regents Park London. De moderne lijnen van dit historische gebouw sluiten perfect aan bij de vrouwelijkheid van de collectie.

 

L.K.Bennett blijft haar inspiratie halen uit de jaren 70; een trenchcoat van suède in een koel Persian blue, blokhakken in fluwelen bloemenprints en lange midi jurken in bohemian style zijn slechts een aantal van de key looks voor Autumn/Winter 2016. Verder zijn een vissengraat pantalon met wijde pijp, dé perfecte lange navy winterjas en fijngebreide jurken voorbeelden van items die behoren tot de eigentijdse workwear van de collectie. 

 

Sterke silhouetten zorgen voor moderniteit, terwijl de stoffen rijkheid laten zien in kleuren, texturen en prints. Details staan centraal bij de accessoires; zo zien we subtiel geborduurde over the knee laarzen, een cross body bag met parels en het gebruik van power metal hardware bij zowel de tassen als de schoenen.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Website L.K.Bennett

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

Over L.K.Bennett

Het Britse merk L.K.Bennett dat in 1990 in London is opgericht, is een toegankelijk, luxe modemerk met mooie, elegante en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires die allen ontworpen worden op het hoofdkantoor in Shoreditch.

 

L.K.Bennett heeft een unieke positie weten te veroveren binnen de internationale fashionwereld. De ultiem vrouwelijke signature van het merk uit zich in de opvallende collecties met kleuren en prints uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Wereldwijd wordt het merk erkend als een prestigieuze bestemming voor de stijlbewuste vrouw. L.K.Bennett heeft flagship stores in London, Parijs en New York. Daarnaast zijn de collecties online verkrijgbaar op www.lkbennett.com en in meer dan 130 boetieks wereldwijd.

 

Over Max Farago

De juiste dosis humor en oog voor detail typeren het werk van de academisch geschoolde fotograaf Max Farago. Als een ware minimalist claimt Farago meer geïnteresseerd te zijn in het weergeven van de realiteit in zijn foto’s dan fictieve verhalen te creëren.  Farago verleent regelmatig zijn bijdrage aan Art Review, waarin hij bekend staat om zijn verhalen over verlichters in de kunstwereld zoals Richard Sierra en Jeff Koons, en van publicaties in bladen als POP, Purple, 032c , M Le Monde , i- D en Self-Service. Andere opmerkelijke samenwerkingen zijn met zowel de Britse als met de Franse Vogue.