A Gift for Christmas
terug naar pressroom

A Gift for Christmas

A Gift for Christmas

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan: The Holiday Season! Nu de feestdagen voor de deur staan is het weer de hoogste tijd voor feestelijke outfits en cadeautjes. De nieuwe collectie van L.K.Bennett is dan ook helemaal 'Holiday Season Proof'! 

Hoe toepasselijk zijn de mooie dieprode kleuren en de metallic looks voor de komende feestdagen. De collectie bestaat uit items die geschikt zijn voor iedereen. Voor jezelf, of als cadeautje! 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw geopend Design Museum in Londen decor voor SS'17 campagne van L.K.Bennett
L.K.Bennett Spring/Summer 2017
Christmas Gift Ideas
Everyday affordable luxury

LINKS

Link Website

SOCIAL MEDIA L.K.Bennett

Over L.K.Bennett

Het Britse L.K.Bennett is een toonaangevend modelabel dat zich kenmerkt door de moderne mix van vrouwelijkheid, kleur en stijl. De collectie van schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires spreekt vrouwen aan die op zoek zijn naar een garderobe die perfect past bij iedere gelegenheid.
 
Het modelabel is in 1990 opgericht door Linda Bennett in Londen en is bekend geworden door haar kenmerkende ‘Kitten Heel’. Het luxe label, dat bij royalty en modebewuste vrouwen geliefd is vanwege de vrouwelijke schoenencollectie, lanceerde in 1998 haar eerste ready-to-wear collectie. 
 
Tien jaar later, heeft het merk een enorme stap gezet met Robert Bensoussan, mede-oprichter van Sirius Equity en Phoenix Equity Partners. Zij investeerden in L.K.Bennett om zo de continue groei van het modelabel te waarborgen. Benssousan is als CEO werkzaam geweest bij verschillende toonaangevende modelabels zoals Jimmy Choo en Christian Lacroix. Tegenwoordig is Bensoussan CEO van L.K.Bennett.
 
L.K.Bennett is een merk met een luxe twist, waarbij de kenmerkende signatuur blijft bestaan dankzij een in-house ontwerpteam. Zij creëren keer op keer looks die de constant groeiende klantenkring blijven aanspreken.
 
L.K.Bennett is via de detail-en groothandel aanwezig op de belangrijkste internationale markten, waaronder Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Daarnaast is het merk verkrijgbaar op 133 branded locaties over de hele wereld, waaronder 92 locaties in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en online via lkbennett.com. 

Verkooppunten

De collectie van L.K.Bennett is te koop bij de shop-in-shops van de Bijenkorf, in het volgende filiaal:
- Amsterdam - 
En online via www.debijenkorf.nl en www.lkbennett.com