Beleef de zomer met Kähler designBeleef de zomer met Kähler designBeleef de zomer met Kähler design
terug naar pressroom

Beleef de zomer met Kähler design

Nieuw: de Hammershøi thermoskan

De zomer is in aantocht. Hét seizoen voor gezellige picknicks in het park, festiviteiten met familie en gezellige namiddagen in de tuin met vrienden. Kähler design komt (speciaal) dit seizoen met een nieuw, elegant en praktisch item: de Hammershøi thermoskan. Met zijn stijlvolle Scandinavische looks, zijn gesatineerde oppervlak vergezeld door de herkenbare ribbels, sluit de thermoskan perfect aan bij de reeds bestaande Hammershøi collectie en de nieuwe koffie- en taartcollectie.

 

Naast het unieke design, is de thermoskan bovendien ook praktisch tijdens het uitschenken en vervoeren van zowel koude als warme dranken. De kan heeft een zacht, ingewerkt handvat voor een aangename greep tijdens het serveren van koffie of thee. De schroefdop en ingebouwde drukknop zijn beide gemaakt van roestvrij staal, waardoor de thermos steeds uw dranken warm of koud houdt. Tevens zorgt dit ervoor dat de thermoskan niet lekt als u hem vervoert naar het park. 

 

Het item maakt deel uit van de nieuwe koffie- en taartcollectie. Deze nieuwe collectie is ontworpen voor een elegant gedekte tafel (of een geruit dekentje in het park) die van elke gelegenheid - of het nu een verjaardag of een spontane zondag in de tuin is - een feest voor het oog maakt. Van taartschaal in wit porselein tot espressokopje en thermoskan in vijf kleuren. Van de klassieke witte taartetagère met drie verdiepingen van porselein en roestvrij staal tot de ronde witte taartschaal op voet. Ideaal om uw bakkunsten aan uw vrienden en/of familie mooi te presenteren tijdens zomerfestiviteiten.

 

De collectie is beschikbaar op de website van Kähler www.kahlerdesign.com en in diverse design shops.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kähler wint iF DESIGN AWARD
Winterverlichting van Kähler
Kähler Design

LINKS

Kähler Design

SOCIAL MEDIA Kähler Design

over Kähler Design

Kähler staat voor vooruitstrevende Scandinavisch design gecombineerd met een diep respect voor het meer dan 175-jarige erfgoed. Het merk probeert een ieder te inspireren hun thuis in te richten in een warme, stijlvolle en persoonlijke manier. Kähler designs for life.