terug naar pressroom

Samenwerking Roomlr en Tiqets

GeniusTravel gaat samenwerking aan met Roomlr en Tiquets

Waar het voorheen al mogelijk was om vliegtickets, hotels en huurauto’s te boeken via GeniusTravel.com, is het vanaf nu ook mogelijk appartementen of tickets voor evenementen op de gekozen bestemming te boeken door de samenwerking die is aangegaan met Roomlr en Tiqets. De website is nog completer geworden, en daarmee kun je jouw reis ook zo compleet mogelijk maken.

 

GeniusApartments

Met GeniusTravel was het al mogelijk een hotel te boeken bij je vlucht. Echter is het nu ook een optie een kamer of appartement te huren via GeniusTravel.com. Met de slider zoek je op de prijs per nacht. Je kiest je bestemming, aankomstdatum en vertrekdatum en in een fractie van seconden heb jij ook in het buitenland je eigen plek.

 

De samenwerking is aangegaan met Roomlr.com: een internationale zoekmachine voor vakantie accommodaties. De overzichtelijke database bestaat uit 1.4 miljoen locaties. Of je nu op zoek bent naar een appartement, villa, bed and breakfast of short stay appartement: de perfecte plek zit er altijd tussen. Roomlr biedt een nieuw en snel alternatief voor het vinden van een vakantiehuis of appartement waar dan ook ter wereld. Het boeken van vakantiewoningen wordt steeds populairder, maar is online nog niet zo goed ontwikkeld als het boeken van vluchten of hotels. Het doel van Roomlr is om hier verandering in te brengen. Roomlr zoekt gelijktijdig bij verschillende aanbieders van vakantiehuizen en geeft direct een overzicht van de resultaten. Snel, gemakkelijk en altijd de beste prijs voor vakantiehuizen en appartementen!

 

GeniusTiqets

Een ander nieuw onderdeel op de website van GeniusTravel is het boeken van tickets. Op deze manier kun je in de stad van bestemming alvast kaartjes boeken voor activiteiten. Zo heb je alles in één keer bij elkaar geregeld. Met de slider kun je dan zoeken op de prijs per ticket op de eerder gekozen bestemming. Theatervoorstellingen, concerten en musea: de meest uiteenlopende tickets kunnen op deze manier worden geboekt.

 

GeniusTravel is in zee gegaan met Tiqets.com. Deze unieke website voorziet reizigers van gegevens van honderden entertainmentbedrijven en miljoenen tickets van over de hele wereld. Het wordt daarom mogelijk voor de reiziger om ook entertainment op bestemming alvast te boeken. De reiservaring zal hierdoor nog intenser worden.  

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pinpoint search
Louis van Gaal op vakantie
Mayor's Smart Tourism Award
Valentijnsdag

LINKS

GeniusApartments
GeniusTiquets
GeniusTravel

SOCIAL MEDIA GeniusTravel.com